Situația jucătorilor vaccinați din Premier League. Deciziile luate în urma ședinței de urgență

3 săptămâni in urmă 15

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

77% dintre fotbaliștii din Premier League, vaccinați complet

Luni, într-o ședință de urgență, conducerea Premier League a decis că nu vor amânate meciurile programate de sărbători, chiar dacă noua variantă Omicron face ravagii în Marea Britanie.

Potrivit raportului publicat astăzi, 84% dintre fotbaliștii din Premier League sunt vaccinaţi cu cel puţin o doză, o proporţie inferioară altor ligi, cum ar fi cea germană, în care 94% dintre fotbalişti şi membri ai staff-urilor sunt vaccinaţi, sau Serie A, cu 98% rată de vaccinare.

Jucătorii plus membrii staff-urilor echipelor din Premier League, în proporție de 92 la sută, au primit una, două sau trei doze de vaccin.

Dintre fotbaliştii vaccinaţi, 77% au primit câte două doze şi sunt consideraţi vaccinaţi cu schemă completă.

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Premier League a anunţat că au fost înregistrate 90 de cazuri pozitive de infectare cu noul coronavirus în ultimele şapte zile, la cele 20 de cluburi din campionat, din 12.345 de teste, un număr mai mult decât dublu faţă de ultimul raport şi un record de la începutul pandemiei, în martie 2020.

În ultima perioadă, zece meciuri din Premier League au fost amânate din cauza coronavirusului, şase în ultima etapă.

Cu toate acestea, conducerea Premier League a decis să nu întrerupă competiţia de sărbători şi să joace meciurile dacă echipele au 13 jucători valizi şi un portar.

"Jucătorii cărora li s-a administrat una sau două doze trebuie să aştepte perioada de timp adecvată înainte de a primi fie a doua doză, fie doza booster. Liga continuă să lucreze cu cluburile pentru a încuraja vaccinarea în rândul jucătorilor şi staff-urilor, precum şi pentru a promova mesajele guvernamentale de vaccinare de sănătate publică către cluburi şi publicul larg. Liga nu va furniza detalii specifice cu privire la cluburi sau persoane, iar ratele de vaccinare a jucătorilor vor fi acum comunicate public la sfârşitul fiecărei luni, începând din ianuarie", a anunțat conducerea Premier League.

Etichete: premier league , anglia , jucatori , vaccinati

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă