Situația gravă de la Academica Clinceni era știută de un an și jumătate: "Nu voiam să cred"

2 săptămâni in urmă 11

  • La Liga: Villarreal - Levante, luni, 20:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Cadiz - Sevilla, luni, 22:15, Digi Sport 1

Însă totul era deja cunoscut de un an și jumătate. O spune fostul antrenor al ilfovenilor, Ilie Poenaru.

Ilie Poenaru: "Nu voiam să cred, dar anticipam"

"Nu voiam să cred, dar anticipam, pentru că problemele erau de când eram eu acolo, datoriile erau din urmă. Ei nu au găsit resurse financiare, sponsori.

Noul președinte, cu care eu discutam în fiecare zi, a încercat să susțină clubul, dar nu a mai putut până la un punct, pentru că datoriile s-au acumulat.

Am simțit că vor fi probleme, deși nu îmi doream asta. Am avut o perioadă foarte frumoasă acolo, chiar dacă erau probleme de un an și jumătate. Ele au devenit din ce în ce mai mari.

Am sperat că se va găsi cineva să ajute clubul și să sper că vor reuși ca acest club să nu moară, să nu retrogradeze", a spus Ilie Poenaru, în exclusivitate la Digi Sport.

Ilie Poenaru a fost înlocuit cu Ionuț Chirilă la Academica Clinceni, dar acesta a rezistat două luni și jumătate

Ilie Poenaru (45 de ani) a antrenat Academica Clinceni în perioada ianuarie 2018 - septembrie 2021, când a plecat la Gaz Metan Mediaș. El a fost unul dintre cei mai longevivi antrenori ai unei echipe din Liga 1 din ultimii ani.

În locul lui Poenaru, la Clinceni a fost adus Ionuț Chirilă, care a fost dat afară pe 1 decembrie. Însă antrenorul de 55 de ani știa unde vine. El a și garantat că va aduce investitori la club, numai că toate calculele au fost date peste cap, mai ales din cauza rezultatelor extrem de proaste.

În locul său a venit Adrian Falub, numai că Ionuț Chirilă nu a fost demis și "în acte". Drept urmare, el a decis să meargă la bază pentru a susțină antranamentele, numai că nu a fost lăsat de paznici să intre.

  • Ionuț Chirilă a venit la Academica Clinceni pe 21 septembrie și a pregătit echipa în 9 partide oficiale (6 înfrângeri și 3 remize).
Etichete: ionut chirila , ilie poenaru

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă