Situația devine și mai complicată pentru FCSB. Sârbii sunt ”porniți” și anunță: ”Vom fi mai agresivi, mai fanatici ca oricând!”

2 months ago 4

Chindia Targoviste - Hermannstadt (vineri, ora 18:00, Digi Sport 1)

Botoşani - Shkëndija (joi, ora 18:45, Digi Sport 1)

Apariția focarului de coronavirus a afectat atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii. Andrei MironDarius OlaruFlorin Tănase și Iulian Cristea sunt cei patru fotbaliști infectați, ultimii trei descoperiți astăzi, după o testare efectuată la Timișoara.

Sârbii vor să le facă viața un coșmar celor de la FCSB: ”Mai agresivi, mai fanatici ca oricând!”

În plus, sârbii de la TSC Bačka Topola sunt gata să profite de situație, chiar dacă îi consideră în continuare favoriți pe români. 

”Avem un meci de gală contra unei mari echipe, unul din cele mai mari cluburi din Balcani, cu o istorie bogată. Chiar dacă nu au mai câștigat titlul în ultimii ani, au fost mereu în top.

Dar noi vrem să producem surpriza, să eliminăm această mare echipă. De aceea, trebuie să fim mai agresivi, mai curajoși, mai fanatici decât până acum. Sunt meciuri pe care le aștepți o viață”, a spus Zoltan Sabo, antrenorul lui Bačka Topola

Cum ar putea arăta primul 11 al celor de la FCSB în Serbia

Dacă următoarea testare, care va avea loc în Serbia, nu va scoate la iveală alte cazuri, FCSB va putea juca, însă va fi nevoită să trimită pe teren o formulă inedită. Pentru a putea disputa jocul, bucureștenii au nevoie de 13 jucători eligibili, printre care și un portar.

Din informațiile Digi Sport, FCSB va trimite pe teren o formulă 4-3-3, care va arăta așa:

Vlad Crețu, Perianu, Briceag, Panțîru Vână, Ovidiu Popescu, Moruțan - Man, Buș, Coman

Astfel, apărarea va fi cea mai mare problemă a echipei. Formația bucureșteană ar putea folosi un cuplu de fundași central complet nou, alcătuit din doi fotbaliști care nu au evoluat niciodată împreună.

Bačka Topola - FCSB se joacă joi, la Senta

Sârbii, care stagiunea trecută au terminat pe locul patru în campionatul național, sunt la debut în cupele europene și se bucură că joacă acasă.

”FCSB este o echipă cu mare experiență în Europa. Chiar dacă jucăm acasă, calitatea jucătorilor lor este incontestabilă. I-am analizat, le știm atuurile și slăbiciunile, dacă le punem în pericol poarta, atunci avem o șansă”, a declarat Duro Zec, unul din jucătorii gazdelor.

Sârbii au dezvăluit că cei de la FCSB au vizitat deja terenul de la Senta, localitatea unde are loc partida, și au fost mulțumiți de condiții și de starea gazonului. 

Bačka Topola, club ”renăscut” datorită investițiilor de la Budapesta

În urmă cu aproape trei ani, pe 27 septembrie 2017, Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost prezent la Bačka Topola pentru inaugurarea unei Academii, în care Guvernul de la Budapesta a investit aproximativ 9.500.000 de euro.

Complexul sportiv din orașul adversarei FCSB-ului din Europa League constă într-o arenă centrală, patru terenuri de antrenament cu iarbă, hotel pentru cazarea sportivilor, sală de forță și echipamente de recuperare moderne, anunța la acea vreme publicația Balkaninsight

La scurt timp de la implicarea Guvernului de la Budapesta, Bačka Topola a numit un antrenor care are dublă cătețenie, sârbă și maghiară, pe Zoltan Sabo.

Etichete: adversar fcsb europa league , fk backa topola fcsb , fcsb coronavirus , antrenor backa topola
Read Entire Article
Powered By Seo Tools