Sistemul electronic de rezervări al CFR s-a defectat. Biletele se cumpără doar de la ghișee

1 săptămână in urmă 36

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 08:57

117 citiri

Sistemul electronic de rezervări al CFR s-a defectat. Biletele se cumpără doar de la ghișee

Activitatea de vânzare a biletelor de tren va fi realizată la ghişeele CFR Călători din staţiile şi agenţiile de voiaj, în urma unei defecţiuni la sistemul electronic de rezervări survenite vineri dimineaţa, informează CFR Călători.

"În cursul dimineţii a apărut o defecţiune la sistemul electronic de rezervări. Specialiştii de la SC Informatică Feroviară SA depun toate eforturile pentru a remediat cât mai rapid avaria. Până la remediere, activitatea de vânzare a biletelor va fi realizată la ghişeele CFR Călători din staţiile şi agenţiile de voiaj. Ne cerem scuze pasagerilor pentru eventualele neplăceri care pot apărea", precizează sursa citată.

Citeste si:

O locomotivă a luat foc în mers, în drum spre Baia Mare. Călătorii au reușit să se autoevacueze VIDEO

Locomotiva unui tren Regio care urma să ajungă în gara din municipiul Baia Mare a luat foc la intrarea în comuna Mireşul Mare, iar călătorii s-au autoevacuat, fără a fi înregistrate...

Grindeanu anunţă că factura la electricitate previzionată pentru CFR este de trei ori mai mare faţă de anul trecut. "Pare că undeva s-a defectat ceva"

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, afirmă că, dacă România nu va găsi rapid soluţii în legătură cu tarifele foarte mari ale energiei şi gazului, va intra „într-un carusel”...

DigiSport.ro

ObservatorNews.ro

DigiSport.ro


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă