Sirian, găsit la Giurgiu în portbagajul de pe plafonul unei mașini. A plătit 1.000 de euro ca să fie dus din Bulgaria în Germania

2 luni in urmă 21

Polițiștii de la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit un cetățean sirian care încerca să intre ilegal în țară, ascuns în portbagajul suplimentar al unei mașini, montat pe plafonul acesteia, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.

Autoturismul era condus de un cetățean georgian în vârstă de 50 de ani. Sirianul a fost găsit ascuns în portbagajul suplimentar în urma controlului făcut de polițiști.

”La cercetări s-a stabilit că persoana depistată ascunsă, este un cetăţean sirian, în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna – Bulgaria și urma să îi asigure transportul până în Germania, primind de la acesta suma de 1.000 de euro”, se arată în comunicatul citat.

Călătoria celor doi a fost întreruptă, bărbații și autoturismul fiind preluați de reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, care continuă cercetările și vor lua măsuri legale în acest caz.

Foto: politiadefrontiera.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă