Sirian descoperit de poliţiştii de frontieră în portbagajul de pe plafonul unui autoturism. Bărbatul plătise 1.000 de euro ca să ajungă în Germania

2 luni in urmă 25

Sirian descoperit de poliţiştii de frontieră în portbagajul de pe plafon al unui autoturism. Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit un cetățean sirian, care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns în portbagajul suplimentar montat pe plafonul unui autoturism.

Sirian descoperit de poliţiştii de frontieră în portbagajul de pe plafon al unui autoturism

Citeşte şi Descoperire şocantă în SUA! Imigranţii au construit un tunel la graniţă cu Mexic pentru a trece neobservaţi VIDEO

Potrivit Poliţiei de Frontieră, vineri dimineaţă, în jurul orei 06.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un cetățean din Georgia, în vârstă de 50 de ani.

În urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că în portbagajul suplimentar, montat pe plafonul autoturismului, se afla ascuns un bărbat.

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că persoana depistată ascunsă este un cetăţean sirian în vârstă de 42 de ani. De asemenea, şoferul autoturismului a declarat autorităților că l-a preluat pe cetăţeanul sirian din portul Varna – Bulgaria și urma să îi asigure transportul până în Germania. În schimbul acestui serviciu, şoferul ar primit suma de 1.000 de euro.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei celor doi bărbați, iar conform protocolului româno-bulgar, aceștia și autoturismul au fost preluați de către reprezentanții Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citeşte şi Șeful Poliției de frontieră Mehedinți, luat pe sus de DIICOT. Peste 150 de percheziții într-un dosar de trafic în care sunt implicați polițiști corupți

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă