Șir de reproșuri pentru jucătorii lui FC U Craiova 1948, după prima înfrângere a sezonului! Discursul lui Ovidiu Stângă

2 luni in urmă 4

UCL: Juventus - Porto, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Borussia Dortmund - Sevilla, 22:00, marți, Digi Sport 2

La finalul meciului, Ovidiu Stânga, antrenorul formației din Bănie, le-a reproșat fotbaliștilor multele erori comise, dar și atitudinea din teren.

Reacția lui Ovidiu Stângă, după prima înfrângere suferită de FC U Craiova 1948 în acest sezon

Este un gust amar pentru echipă, mai amar pentru mine. Nu m-așteptam să găsesc atât de multe greșeli într-un meci de fotbal. Presiunea este pe tot grupul, este și pe mine. Cu astfel de atitudine și astfel de decizii, nu putem scoate mai mult din meciuri.

Presiunea a fost în plus că am jucat pe 'Oblemenco'. Presiunea a fost din partea tuturor, a fost și pe mine. Am gestionat-o mai puțin bine și asta a dus la pierderea meciului. Suporterii au fost mereu alături de noi, vor fi cu siguranță și în continuare. Dezamăgirea cauzată de rezultatul de azi va înrăutăți spiritul suporterilor”, a declarat Ovidiu Stângă, după meci.

Meciul de la Craiova a oferit și două momente controversate de arbitraj, penalty-ul din care CS Mioveni a egalat și un gol anulat, pe motiv de ofsaid, în minutul 87, oltenilor, însă Ovidiu Stângă nu le-a reproșat nimic arbitrilor.

Ce pot să spun despre arbitraj? Până la penalty și golul nostru anulat, am făcut greșeli mari. Nu pot reproșa arbitrilor că nu avem noi atitudine, reacție și tot ceea ce înseamnă joc de fotbal”, a transmis antrenorul de la FC U Craiova 1948.

VIDEO cu discursul lui Ovidiu Stângă, după înfrângerea cu CS Mioveni:

După înfrângerea cu CS Mioveni, FC U Craiova 1948 a rămas lider în Liga 2, cu 31 de puncte, dar a fost egalată de ASU Poli Timișoara, care are, însă, un meci mai mult disputat.

Etichete: ovidiu stanga , meciuri liga 2 , liga 2 etapa 18 , u craiova 1948 - cs mioveni
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă