Sinovac a DUBLAT capacitatea de producție a vaccinului său anti-COVID-19 la 2 miliarde de doze

2 săptămâni in urmă 3

Vaccin anti-Covid19Vaccin anti-Covid19

Laboratorul chinez Sinovac a anunţat, astăzi, că a dublat capacitatea de producţie a vaccinului său împotriva COVID-19 la 2 miliarde de doze pe an. Vaccinul, denumit CoronaVac, este unul dintre cele patru aprobate de guvernul chinez în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. În studiile efectuate în Brazilia, eficacitatea sa a fost evaluată la aproximativ 50% pentru a preveni contaminarea şi la 80% pentru a evita o intervenţie medicală.

VINERI, 02 APRILIE 2021, 11:02

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: REALITATEA.NET

Într-un comunicat remis presei, reprezentanții Sinovac au anunțat finalizarea unei a treia linii de producţie, astfel că grupul chinez este acum capabil să producă  2 miliarde de doze pe an. 

Sinovac a precizat că a livrat deja 200 de milioane de seruri din vaccinul care se administrează în două doze, în peste 20 de ţări, printre care China. Grupul a adăugat că a primit autorizaţii pentru comercializarea produsului său în peste 30 de ţări.

Vaccinurile produse de companiile chineze Sinopharm şi Sinovac au demonstrat că sunt sigure şi eficiente împotriva maladiei COVID-19, a anunțat miercuri, 31 martie, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Experții au pus însă o condiție înainte de folosirea serurilor: date suplimentare pentru cei vârstnici și cei cu diferite afecțiuni, care nu au fost prezentate de producătorii din China. 

Citește și OMS dă undă verde pentru vaccinurile chinezești împotriva COVID-19. Condiția OBLIGATORIE înaintea folosirii Sinopharm şi Sinovac

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă