Singurul club de top care nici nu vrea să audă de transferul lui Sergio Aguero

1 lună in urmă 4

Liga 1: FC Botoșani - FC Viitorul, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Universitatea Craiova, duminică, 20:30, Digi Sport 1

În 2011, Manchester City le plătea celor de la Atletico Madrid 40 de milioane de euro pentru transferul lui Kun Aguero. Zece ani și 13 trofee mai târziu, internaționalul argentinian a decis să se despartă de "cetățeni" și să înceapă o nouă aventură. Aguero a stârnit interesul granzilor continentului, însă rivala Manchester United nici nu vrea să audă de o eventuală mutare a acestui pe Old Trafford.

Ole Gunnar Solskjaer, tehnicianul lui Manchester United: "Loialitatea este una dintre valorile pe care pun foarte mare preț"

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul "Diavolilor", nu concepe ca un fotbalist care a făcut istorie la Manchester City să fie transferat la United. Un precedent mai recent există totuşi, cel al argentinianului Carlos Tevez, care a jucat două sezoane sub formă de împrumut la United, înainte de a semna pentru City în 2009 şi a contribuit la câştigarea titlului din 2012, informează Agerpres.

''Nu mă aştept ca niciun jucător care a evoluat zece ani pentru un club să vrea să joace la clubul local rival. Ştiu că suntem profesionişti, dar dacă ai jucat la Man United nu te duci la Man City. Au existat excepţii de la acest lucru, dar nu am fost de acord cu ele.

Când joci pentru Man. United, dacă un club rival încearcă să-mi obţină semnătura şi eu accept, unde este loialitatea? Loialitatea este una din valorile pe care eu pun foarte mare preţ'', a declarat Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United.

13 trofee a cucerit Aguero la City, până acum: titlul în Premier League (4), Cupa Ligii (5), Cupa Angliei (1) și Supercupa Angliei (3)384 de partide, 257 de goluri și 73 de assist-uri sunt cifrele lui Sergio Aguero la Manchester City Etichete: manchester city , ole gunnar solskjaer , sergio aguero , transfer sergio aguero , aguero manchester united
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă