Singura sumă pentru care Glasgow Rangers îl va vinde pe Ianis Hagi. Când poate avea loc transferul

1 săptămână in urmă 14

Glasgow Rangers are pregătită o singură sumă pentru care este dispusă să îl vândă pe Ianis Hagi. Când poate avea loc transferul și despre câți bani ar fi vorba? Fanii celebrului fotbalist au rămas surprinși.

Suma pentru care Glasgow Rangers l-ar vinde pe Ianis Hagi

Ianis Hagi se află în atenția mai multor cluburi, iar desigur că și reușita contra Germaniei i-a ridicat și mai mult cota. Alan Hutton, fost jucător al grupării de pe Ibrox Park, a vorbit în cadrul unei intervenții pentru Fotball Insider despre interesul altor formațiuni pentru fiul regelui.

De asemenea, sportivul a adus în prim-plan și o sumă pentru care Rangers ar fi dispusă să-i dea drumul celebrului fotbalist. Conform lui Hutton, echipa unde evoluează la moment Ianis l-ar ceda pe acesta în perioada transferurilor din iarnă pentru suma de 20 de milioane de euro.

Cel din urmă a mai spus că tânărul s-a descurcat destul de bine de când a venit la Rangers și este foarte bun din punct de vedere tehnic. Cu toate astea, consideră că există câteva detalii care ar putea fi îmbunătățite.

„Oferă ceva diferit, este foarte bun din punct de vedere tehnic”

„A venit la Rangers și s-a descurcat destul de bine. Le oferă ceva diferit, este foarte bun din punct de vedere tehnic. Desigur, există unele lucruri pe care ai putea să le îmbunătățești. Sunt unele situații în care ai putea să te repliezi sau să muncești mai din greu sau lucruri de genul acesta.

Dar când arăți performanță la acest nivel, fie că o faci în Europa League sau cu naționala, vor fi oameni care te vor urmări și dori. Pentru un jucător atât de tânăr care joacă la un nivel atât de înalt, vor fi echipe care se vor aduna în jurul lui pentru semnătură.

Mereu am spus că dacă prețul va fi corect, Rangers îl va vinde. Dacă suma vehiculată, de 20 de milioane de euro, devine realitate, ea indică faptul că Rangers îl va vinde”, a spus Hutton.

În ultima perioadă au apărut multe zvonuri care arătau interesaul celor de la AS Roma și Borussia Dortmund pentru internaționalul român. Cu toate astea, nu a fost confirmată nicio mutare concretă.

De asemenea, și Sevilla l-ar fi monitorizat pe Hagi Jr. Suma de 20 de milioane de euro este cea pregătită de trupă pentru a-i da drumul lui Ianis. Site-ul de specialitate transfermarkt.com arată că fiul regelui este cotat la 6.5 milioane de euro.

The post Singura sumă pentru care Glasgow Rangers îl va vinde pe Ianis Hagi. Când poate avea loc transferul appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă