Singura salvare a lui Dinamo? „Poate se va face un campionat cu 18 echipe”. Partea plină a paharului după rușinea cu Viitorul: „Ați văzut că are calitate!”

1 lună in urmă 2

Gabi Răduță, fostul șef al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, s-a arătat extrem de dezamăgit după înfrângerea rușinoasă suferită în fața celor de la Viitorul, scor 0-5.

Dinamo și Viitorul s-au întâlnit în „Ștefan cel Mare”, în cadrul etapei cu numărul 25 din Liga 1, iar constănțenii lui Mircea Rednic s-au distrat pe teren și au învins cu 5-0.

Deși Dinamo strălucește la capitolul suporteri, echipa nu s-a putut ridica la nivelul implicării acestora și a trăit o seară neagră în fața fostului antrenor.

Gabi Răduță, după Dinamo – Viitorul 0-5

După ce a declarat în exclusivitate pentru ProSport Gigi Mulțescu și Cornel Dinu ar trebui să preia conducerea băncii tehnice a lui Dinamo, Gabi Răduță a analizat meciul cu Viitorul și s-a bucurat pentru un singur lucru: debutul lui Antonio Burdușanu (17 ani).

De asemenea, Gabi Răduță le atrage atenția suporterilor făcând referire la faptul că acum nu mai iau atitudine așa cum luau pe vremea când era Ionuț Negoiță finanțator.

„O seară groaznică! Conform cu situația clubului din prezent. Îmi pare rău de Paul Anton, de Stelu Filip, care chiar știu ce înseamnă Dinamo. De tineri, ce să mai vorbesc?! Parcă mă bucur că nu au jucat. Bine, a intrat Ahmed Bani, care a încercat totuși ceva, dar era 3-0 pentru adversar, mă bucur pentru debutul lui Bordușanu, ați văzut că are calitate.

Am avut dreptate, din păcate, cu ceea ce se întâmplă la club, merge pe un drum greșit. Fără nicio strategie, fără oameni de fotbal, cu jucători aduși de nu știu cine, de nu știu unde, fără să cunoască Dinamo și profilul jucătorului lui Dinamo!

Eu am spus de mai multă vreme că trebuia să rămână Rednic, trebuia lăsat Mulțescu, dinamoviști sută la sută și profesioniști pe deasupra. O organigramă a clubului făcută pe competențe și pe valori, cu Dănciulescu manager. Orice aș spune, se vede cu ochiul liber că am ajuns rău și jos de tot. Poate se va face un campionat cu 18 echipe! Apoi, la anul cu 20. Și tot așa! Dacă nu vor înțelege că trebuie să aducă profesioniști la club…

Eram pe locurile 3-4, jucam finala Cupei României, jucam în Europa League și lumea îl înjura pe Negoiță. Acum, văd că toți sunt mulțumiți și nu mai spune nimeni nimic. Eu nu mai pricep nimic. Păcat de eforturile suporterilor”, a spus Gabi Răduță, pentru GSP.

The post Singura salvare a lui Dinamo? „Poate se va face un campionat cu 18 echipe”. Partea plină a paharului după rușinea cu Viitorul: „Ați văzut că are calitate!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă