Singura discuție între Gabriela Szabo și Nicușor Dan, noul primar al Capitalei! Rămâne CSM București între prioritățile autorităților locale? „I-am explicat asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 63

Gabi Szabo (45 de ani), președinte al CSM București, a dezvăluit în emisiunea ProSport LIVE care e situația financiară a clubului și toate motivele care au dus la întârzierea plăților către sportivi.

Marea sportivă spune că a avut o scurtă întrevedere și cu noul primar, Nicușor Dan, cu care a detaliat situația actuală a clubului bucureștean.

De asemenea, Gabi Szabo a lămurit dacă au fost sau nu disensiuni cu fosta conducere a Primăriei Capitalei și cum a depășit situația delicată din vara anului trecut.

Cum a fost singura discuție între Gabriela Szabo și Nicușor Dan, noul primar al Capitalei! Rămâne CSM București între prioritățile autorităților locale? „I-am explicat asta” 

„În 2019, bugetul României a fost votat foarte tărziu, iar bugetul pentru subordonatele Primăriei a venit pe 15 mai, iar pe 1 iunie ni s-a cerut reducerea cheltuielilor cu 30 %, cu amenințarea că a doua zi ni se pot lua 30 % din bani direct din cont. Ne-am reunit imediat și am decis să renegociem toate contractele, că să ne încadram în bugetul clubului.

A fost foarte greu, strategiile pe echipe sunt atipice fata de sporturile individuale. Au fost și contracte reziliate cu unii sportivi. Unii s-au dus la tribunal, dar s-a creat cadru legal prin care putem să îi și plătim. Exact ca la baschet”, a recunoscut Gabriela Szabo la ProSport Live.

Gabriela Szabo: „Nu pot să fac ce vreau cu banii de la Primărie”

„Am citit în presa că m-am certat cu fosta conducere a Primăriei, e fals. Am avut discuții mai serioase, dar colaborarea cu departamentele din Primărie a fost impecabilă.

Am discutat zece minute cu domnul primar, am discutat și cu un viceprimar. Să vedem ce se va întâmplă. A înțeles și știe situația, domnul primar. Orice cheltuiala pe care o facem o raportam de doua ori pe lună la Primărie. Nu pot să fac ce vreau cu banii de la Primărie. A fost o perioada grea în care nu ne-a venit nicio alocație de la Primărie, trebuie să recunoaștem, a încheiat fosta mare atletă.

The post Singura discuție între Gabriela Szabo și Nicușor Dan, noul primar al Capitalei! Rămâne CSM București între prioritățile autorităților locale? „I-am explicat asta” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă