Singura condiție pusă de conducerea lui Al-Sadd pentru a-l lăsa pe Xavi să plece la Barcelona

4 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Conducerea de pe Camp Nou și-ar dori ca fostul internațional spaniol să preia echipa cât mai rapid, însă s-ar putea să fie nevoită să mai aștepte câteva zile în plus.

Singura condiție pusă de conducerea lui Al-Sadd pentru a-l lăsa pe Xavi să plece la Barcelona

Conform publicației footmercato, oficialii lui Al-Sadd au pus o singură condiție pentru a-l lăsa pe Xavi să părăsească echipa din Golf. Aceștia își doresc ca ibericul să rămână în funcție până pe 4 noiembrie, lucru care i-ar permite tehnicianului să fie pe bancă la meciul cu Al-Duhail, principala contracandidată la titlu.

Al-Sadd este lider în campionat, iar în seara de 3 noiembrie va face deplasarea pe terenul lui Al-Duhail, echipă aflată pe locul 2, la doar trei puncte în spate. Qatarezii își doresc ca Xavi să fie pe bancă și la acest meci, pentru a se asigura că Al-Duhail are șanse cât mai mici să se apropie de primul loc.

În plus, conducerea lui Al-Sadd ar vrea ca reprezentanții Barcelonei să se deplaseze personal în Qatar, pentru a purta negocierile pentru Xavi. Momentan, cele două grupări se află în discuții și deși nimic nu este concret încă, este greu de crezut că tehnicianul nu va primi undă verde, având în vedere relația excelentă pe care o are cu actualii angajatori.

Numirea lui Xavi la Barcelona poate veni la pachet cu un "cadou" din Qatar! Cum poate deveni mutarea și o lovitură financiară

Barcelona și Qatar au colaborat în perioada 2011-2017, când statul din Golf a fost sponsorul de pe tricou al echipei, mai întâi cu numele de Qatar Foundation, apoi cu titulatura Qatar Airways, una dintre cele mai mari companii aeriene de pe glob. 

Parteneriatul ar fi fost întrerupt din cauza lui Josep Bartomeu, controversatul fost președinte al Barcelonei, care ar fi dorit să primească mai mulți bani din partea sponsorului.

Publicația spaniolă Marca anunță că, odată cu venirea lui Xavi, relațiile dintre club și statul din Golf s-ar putea relua, chiar sub forma unei noi colaborări. Momentan, sponsorul de pe tricoul blaugrana este Rakuten, o companie de comerț electronic din Japonia.

Etichete: barcelona , qatar , xavi , al sadd
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă