"Sindronul Emptyhad" a ajuns să-l afecteze și pe Guardiola! Mesajul antrenorului pentru fanii lui City

1 lună in urmă 10

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 21:30 & 23:50, Digi Sport 1

Elevii pregătiți de Pep Guardiola au făcut spectacol în primul meci al noii ediții a Champions League și au învins-o pe RB Leipzig cu 6-3, la capătul unei partide dominate de la un cap la altul de "cetățeni".

Guardiola, nemulțumit de prezența redusă a spectatorilor pe Ettihad

Antrenorul spaniol a vorbit după victoria obținută de formația sa în fața vicecampioanei Germaniei și a spus că îi invită pe fani în număr mai mare la următorul meci al lui Manchester City, contra celor de la Southampton.

"Ultimele 3 meciuri pe care le-am jucat acasă am marcat 16 goluri. Aș vrea ca fanii să aprecieze și să vină în număr cât mai mare la următorul meci. O să fim obosiți, iar stilul echipei antrenate de Raplh Hasenhuttl ne poate pune mari probleme. Sunt foarte, foarte periculoși, au jucători de calitate. E un meci foarte important pentru noi. Așa că îi invit pe toți oamenii la următorul meci", a spus Pep Guardiola, conform Manchestereveningnews.

Fanii lui Manchester City, "luați peste picior" de rivali

Manchester City este unul dintre cele mai puternice cluburi ale lumii, în special datorită investițiilor făcute de Sheikh Mansour în ultimii 12 ani, însă are o mare problemă când vine vorba de numărul de suporteri de pe stadion. Tocmai din cauza acestui aspect, suporterii formațiilor rivale își permit să numească arena pe care joacă City "Emptyhad".

Etichete: manchester city , suporteri , pep guardiola , fani , rb leipzig
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă