"Sindromul Messi", marea problemă pe care Xavi trebuie să o rezolve la Barcelona. Ce sfat a primit pentru remedierea ei

4 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: Mioveni - UTA Arad, sâmbătă, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Misiunea legendarului mijlocaș de pe Camp Nou nu va fi deloc ușoară - Barcelona este doar pe locul 9 în campionat, iar în grupele Ligii Campionilor mai are de jucat câte un meci cu Bayern și Benfica, echipele care au bătut-o în prima manșă cu 3-0.

"Sindromul Messi", marea problemă pe care Xavi trebuie să o rezolve la Barcelona. Ce sfat a primit pentru remedierea ei

O altă problemă pe care Xavi trebuie să o rezolve pe Camp Nou este 'sindromul Messi', în opinia lui Bernd Schuster, jucător cu opt sezoane în culorile blaugrana. Neamțul a explicat recent că tehnicianul iberic trebuie să găsească un stil de joc prin care fotbaliștii Barcelonei să treacă peste dependența de fostul decar.

"În primul rând, clubul trebuie să scape de 'sindromul Messi'. Trebuie să fie foarte sinceri în momentul în care analizează ce oferă cei din lotul actual.

De asemenea, să îi unească pe tineri cu veterani prin a-i face să joace într-o manieră similară și să le imprime un stil de joc care să fie potrivit pentru abilitățile lor, chiar dacă nu ar fi ceea ce își doresc fanii în momentul acesta, după ce s-au obișnuit să vadă ani la rândul Tiki Taka la potențial maxim", a transmis Schuster, potrivit Daily Mail

OFICIAL | Xavi a părăsit Al-Sadd și va fi noul antrenor de la FC Barcelona!

Manaus, Brazilia, locul unde orașul și jungla coexistă. Vezi Jungla urbană: Manaus la 22:50 pe Digi Animal World, în Digi Online.

Clubul din Qatar a confirmat totul într-un comunicat de presă. Xavi poate pleca din Qatar, după ce Barcelona i-a achitat clauza de reziliere de 5 milioane de euro: "Conducerea clubului Al-Sadd anunță că antrenorul Xavi va pleca la FC Barcelona, după ce clauza de reziliere a fost achitată integral.

Xavi ne-a transmis în urmă cu câteva zile că își dorește să preia FC Barcelona, pentru că echipa se află într-o situație critică. Xavi și familia lui vor fi mereu bineveniți la Doha.

Xavi va rămâne un personaj important din istoria clubului Al-Sadd, iar relația noastră cu FC Barcelona va continua să se dezvolte de aici înainte", anunță Al-Sadd.

Etichete: barcelona , xavi , lionel messi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă