Simonis (PSD): Moțiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toți / Premierul Cîțu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă și USR

1 lună in urmă 26

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, arată într-o postare pe Facebook că nu doar premierul Cîțu, ci și USR PLUS trebuie să plece de la guvernare, și anunță că ”moțiunea PSD este cea mai corectă”.

El califică alianța USR-AUR drept ”total incapabilă”, arătând că cele două partide nu au nici voturile și nici legitimitatea pentru a trece o moțiune de cenzură.

Postarea integrală a lui Alfred Simonis:

Tot Guvernul trebuie să plece!
Alianța USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea și nici legitimitatea să depună și să treacă o moțiune.
USR-iștii nici măcar nu au avut bunul-simț să își dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleași funcții și să facă aceleași nenorociri ca și până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înțeles că sunt folosiți în toată această mascaradă.
Noi spunem că premierul Cîțu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă și USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul și sărăcia în care au aruncat țara.
De aceea, credem că moțiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toți. Avem și voturile și determinarea de a dărâma Guvernul!
Toți sunt vinovați, nu doar Cîțu așa cum fals spune USR care încearcă să ne păcălească pe toți că nici n-au fost pe la guverare în ultimul an.
NU! Toți trebuie să plecați. Urgent. Acum!

Foto: Alfred Simonis / Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă