Simone Inzaghi, anchetat de Federația Italiană! Motivul surprinzător pentru care este investigat

1 săptămână in urmă 24

  • WTA Madrid: Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, vineri, 16:00, Digi Sport 2

  • Liga 1: Gaz Metan - FC Argeș, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Beppe Iachini, antrenorul Fiorentinei, este și el anchetat pentru același motiv.

Simone Inzaghi este investigat pentru blasfemie de Federația Italiană de Fotbal

Potrivit Football Italia, nu este pentru prima dată când Inzaghi este acuzat că a rostit cuvinte cu caracter blasfemic. În acest sezon a mai fost atenționat în două rânduri și a fost amendat.

Antrenorul, care a avut cuvinte de laudă pentru Ștefan Radu, s-a aflat în autoizolare pentru aproape trei săptămâni, după ce a fost depistat cu Covid-19.

Frustrarea pare că s-a acumulat pentru tehnicianul italian pentru că a fost auzit rostind cuvinte cu caracter blasfemic în timpul partidei cu AC Milan, câștigată cu scorul de 3-0.

Antrenorul lui Lazio nu este singurul care va fi anchetat pentru blasfemie. Tehnicianul Fiorentinei, Beppe Iachini este și el în vizorul oficialilor din Serie A, după cuvintele rostite în timpul partidei cu Juventus, scor 1-1.

Blasfemia este considerată cel mai urât mod de a înjura în limba italiană și, în competițiile de fotbal, se pedepsește cu amendă sau chiar cu suspendare.

Pentru că jocurile se desfășoară cu porțile închise este mult mai ușor ca oficialii ligii italiene să îi identifice pe ei ce încalcă regulile de conduită.

Etichete: serie a , lazio , simone inzaghi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă