Simone Biles, în lacrimi la mărturie în dosarul abuzurilor sexuale: ”Cât valorează viața unei fetițe?”. Acuze pentru FBI

1 lună in urmă 14

  • Media: Liga Digisport, joi, 15:15, Digi Sport 1

  • Media: Fotbal Club, joi, 21:30 & 23:50, Digi Sport 1

Larry Nassar a fost deja condamnat la închisoare pe viață, dar acum procesul continuă pentru că FBI-ul este acuzat de sportive că a gestionat necorespunzător speța abuzurilor făcute de fostul doctor. 

Simone Biles, în lacrimi la mărturie

Simone Biles, multiplă campioană mondială și olimpică, a fost vizibil marcată de încărcătură emoțională a momentului și nu și-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care depunea mărturie.

Galerie Foto

Simone Biles, cea mai decorată gimnastă din istoria Jocurilor Olimpice, i-a acuzat pe Larry Nasser și pe reprezentanții FBI pentru abuzurile trăite de sportive.

Cine deține supremația în sălbăticie și cine e mai slab? Hai în Digi Online să vezi Dinastii, azi de la 21:00, numai pe Digi Animal World!

Am câștigat 25 de medalii la Campionatele Mondiale, șapte la Jocurile Olimpice și am supraviețuit abuzurilor sexuale. Îl acuz pe Larry Nasser și acuz întregul sistem care a înființat și a perpetuat acest abuz. Dacă-i permiți unui prădător să facă rău unor copil, consecințele vor fi rapide și severe. Cât valorează viața unui fetițe?”, a transmis Simone Biles.

Aly Raisman, căpitan al echipei de gimnastică a Statelor Unite ale Americii la Jocurile Olimpice din 2012 și 2016, a acuzat voalat FBI-ul.

În ultimii ani, a devenit dureros să văd cum procesul de vindecare a unui supraviețuitor este afectat de cum se gestonează abuzul”, a spus Aly Raisman.

Fostul căpitan al echipei Statelor Unite a fost completat de McKayla Maroney, medaliată cu aur la Londra: ”Cei de la FBI au ales să inventeze și să mintă despre ce am spus eu pentru a proteja un pedofil. FBI a redus la tăcere suferința mea. Ce rost are să semnalezi un abuz dacă agenții FBI vor ascunde acel dosar într-un sertar?”, a spus McKayla Maroney.

Cum a răspuns directorul FBI acuzațiilor

Christopher Wray, directorul FBI, a ținut să-și prezinte scuzele pentru modul în care a fost gestionată speță, recunoscând că au fost făcute ”erori majore”, anunță BBC.

Nu pot spune exact ce nu a funcționat în anchetă. Acțiunea agenților FBI sunt total inacceptabile. Și-au trădat datoria fundamentală, aceea de a proteja oamenii”, a declarat Christopher Way.

Larry Nasser a fost acuzat de abuz sexual de 330 de gimnaste.

Etichete: fbi , simone biles , abuz sexual , larry nasser
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă