Simona Hapciuc, fosta concurentă de la „Survivor România” a luat o decizie radicală. „Vreau să adopt 2 băieți și o fată”

1 lună in urmă 2


Simona Hapciuc a fost eliminată recent de la „Survivor România”, după ce a făcut parte din echipa Faimoșilor. Aceasta a vorbit despre planurile sale și despre cea mai importantă decizie pe care a luat-o. Vedeta are un băiețel, pe care îl crește singură, după ce s-a despărțit de tatăl lui.


„Vreau să adopt trei copii. Vreau să adopt 2 băieți și o fată. Asta simt că trebuie să fac, este ce mi-am dorit de mică”, a spus Simona Hapciuc fanilor ei care au întrebat-o dacă își mai dorește copii.


„M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu”


Puțini sunt cei care știu detalii despre copilăria chinuită pe care Simona a avut-o.


„Am fost părăsită de mama când aveam doar trei ani. Tatăl meu a plecat să muncească în străinătate când aveam șase ani și nu l-am mai văzut până la 19 ani. Atunci s-a întors din Italia, dar am apucat să-l văd de două ori și a murit.Am fost crescută de bunici, dar bunicul meu a murit când aveam 11 ani. La doi ani după ce m-a părăsit tatăl meu a murit și cea care m-a crescut, bunica mea.


M-am luptat cu depresia după moartea tatălui meu. Când s-a întors după atâția ani, simțeam în sfârșit că aparțin unei familii. Eram foarte atașată de ideea de a avea un tată.


Am căzut într-o depresie cruntă și, când mi-am revenit, a murit bunica, ceea ce m-a reîntors în depresie pentru mai bine de un an”, povestea Simona Hapciuc, pentru viva.ro, înainte de a pleca la Survivor România 2021.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă