Simona Halep, veste de ultimă oră din Australia. În ce stare se află jucătoarea

2 luni in urmă 2

Simona Halep a făcut primele declarații după ce s-a accidentat la spate. Sportiva a spus că a făcut un nou tratament și că se simte bine. În același timp, sportiva a declarat că nu este nimic periculos și că s-a obișnuit cu durerile.

În ce stare se află Simona Halep, după accidentare

„Mi-a fost puțin greu din cauza aerului condiționat, am simțit dureri în zona lombra, iar mușchiul a fost puțin blocat. Am urmat însă un tratament și mă simt mai bine acum. Nu este nimic periculos, m-am obișnuit cu durerile. Am avut aceeași durere și anul trecut la Roland Garros, când era frig afara. Nu sunt foarte îngrijorată”, a spus Simona Halep la conferința de presă, potrivit spotmedia.

Problemele medicale ale Simonei Halep au fost vizibile și la începutul setului doi, când Alexandrova a câștigat primele trei game-uri. Sportiva noastră a fost evident afectată de accidentare și nu a reușit să țină pasul cu rusoaica.

Accidentarea Simonei Halep vine cu doar câteva zile înaintea startului Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, programat în perioada 8 – 20 februarie. În primul tur, cel mai bine clasată jucătoare din România urmează să o întâlnească pe australianca de 23 de ani Lizette Cabrera, locul  140 WTA, beneficiara unui wild card.

“Am avut ceva de suferit din cauza condițiilor meteo. Mușchii de la spate s-au blocat puțin. Dar am făcut un tratament azi-noapte, după meci, și în această dimineață. Mă simt mai bine acum. Nu este nimic periculos.

Sunt obișnuită, pentru că mi se întâmplă atunci când este mai frig afară. Am pățit asta și la Roland Garros, anul trecut. Nu sunt foarte îngrijorată, dar încerc să mă ocup de această problemă. Mă voi antrena normal în următoarele zile, înainte de startul turneului”, a declarat Simona Halep, în legătură cu starea ei.

Simona Halep, despre circuitul WTA în timpul pandemiei

Simona Halep a vorbit despre circuitul WTA și despre cum se desfășoară acesta în timpul pandemiei de coronavirus. Sportiva a declarat că este destul de grea izolarea de 14 zile.

“Este foarte greu să stai 14 zile în carantină. Pe de altă parte, și când ești tot timpul în bulă, cum s-a întâmplat la Paris, e neplăcut. Te saturi de camera de hotel și de terenurile de antrenamente. Simți nevoia să mai vezi oameni, să faci lucruri diferite.

Cel mai bine ar fi să revenim la normal și să nu mai fie nevoie să ne facem aceste griji. Nu știu dacă jucătorii vor fi afectați. Eu una sunt OK din punct de vedere mental”, a mai declarat Simona Halep.

Sportiva  a explicat și cum a reușit să stea în top 10 WTA timp de șapte ani fără înterupere.

“Am fost foarte concentrată pe job-ul meu. Pentru că eu așa consider tenisul, un job. Așa îl percep în capul meu. Desigur, există pasiune și plăcere pentru acest sport. Dar înainte de toate este un jop. Nu fac absolut nimic care mi-ar putea afecta jocul.

Sunt foarte profesionistă și cred că am muncit din greu pentru tot ceea ce am obținut. Când eram mai mică era mai distractiv. Ceva nou în fiecare zi. Dar de 5-7 ani este un job, chiar dacă am și pasiunea care mă ajută să merg înainte”, și-a încheiat Simona Halep interviul.

The post Simona Halep, veste de ultimă oră din Australia. În ce stare se află jucătoarea appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă