Simona Halep, un car de nervi în meciul de coșmar cu Elina Svitolina de la US Open! Cum s-a răzbunat pe rachetă | VIDEO

1 lună in urmă 33

Simona Halep (România, 29 de ani) a avut mai multe ieșiri nervoase în timpul meciului de coșmar pierdut în fața Elinei Svitolina (Ucraina, 26 de ani), scor 3-6, 3-6 în optimi la US Open!

Simona Halep și-a vărsat nervii pe racheta de tenis nu o dată, ci în două rânduri în meciul cu Elina Svitolina, disputat duminică seară la US Open! Halep și-a manifestat frustrarea din cauza greșelilor numeroase pe care le-a comis în fața rivalei sale.

Simona Halep a fost învinsă mai repede decât ne așteptam de către Elina Svitolina în optimi la US Open, scor 3-6, 3-6, după o oră și 17 minute de joc! Este o premieră tristă pentru sportiva noastră, care pierde pentru prima dată în fața Svitolinei în cadrul unui turneu de Grand Slam!

Simona Halep s-a răzbunat de două ori pe rachetă în meciul de coșmar cu Elina Svitolina de la US Open! Românca a fost un car de nervi

Simona Halep a cedat nervos la jumătatea primului set pe care l-a disputat în optimi la US Open cu Elina Svitolina! Românca a izbit puternic cu racheta de pământ, dar asta nu a ajutat-o să își domolească nervii! Halep a continuat să comită greșeli pe bandă rulantă, cedând actul inaugural fără drept de apel.

Halep a stârnit din nou murmure dezaprobatoare în tribune în startul setul secund, când a repetat gestul de nervozitate! Simona a dat semne de revenire și a făcut un rebreak, însă nu a putut menține ritmul, iar Elina Svitolina s-a impus categoric, scor final 3-6, 3-6. (Sursa video: Eurosport).

Halep mood#USOpen pic.twitter.com/Isbl21T1hc

— Tennis GIFs 🎾🎥 (@tennis_gifs) September 5, 2021

The post Simona Halep, un car de nervi în meciul de coșmar cu Elina Svitolina de la US Open! Cum s-a răzbunat pe rachetă | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă