Simona Halep surprinde după ce Monica Niculescu a devenit noul căpitan al echipei de Fed Cup: „Nu este o colaborare! Ea va decide tot” | VIDEO

1 lună in urmă 1

Simona Halep (29 de ani) a comentat subiectul momentului în tenisul românesc – preluarea postului de căpitan al echipei de Fed Cup de către Monica Niculescu (33 de ani)! Halep a plecat vineri dimineață la Miami și a analizat, pe aeroport, situația reprezentativei României. 

Simona Halep a oferit un răspuns surprinzător când a fost întrebată despre colaborarea pe care o va avea cu Monica Niculescu, noul căpitan al reprezentativei României!

Cu toate că fostul antrenor, Florin Segărceanu (60 de ani), a spus că Monica va lua deciziile împreună cu Simona, constănțeanca exclude o astfel de variantă.

Simona Halep surprinde după ce Monica Niculescu a devenit căpitanul echipei de Fed Cup: Nu va fi o colaborare! Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător”

Simona Halep a primit cu bucurie anunțul numirii Monicăi Niculescu în postul de căpitan al naționalei din Fed Cup (noua Billie Jean King Cup)! Simona spune însă că nu îi va oferi sfaturi Monicăi, aceasta având mână liberă privind nominalizările: M-am hotărât să joc la Fed Cup pentru că îmi doresc mereu să joc Fed Cup și faptul că am stat o lună m-a ajutat mult să pot merge să joc două meciuri în plus. Acolo e mereu o emoție diferită, o încărcătură emoțională foarte mare și este epuizant. Dar mă bucur că pot să merg… Și pentru Moni mă bucur, știam că va fi căpitan!

Mă bucur tare mult pentru ea și sper să facem o treabă bună. Nu va fi o colaborare. Eu sunt jucătoare, iar ea este căpitan-jucător. Ea va decide tot ce ține de echipă și de decizii! Sunt acolo să îmi joc meciurile și atunci când e cazul voi juca și extra dacă e nevoie. Am spus-o de multe ori și îmi doresc și eu să fiu căpitan-jucător la un moment dat. Cred că este o experiență extraordinară, dar și un stres în plus. Putem să trecem de orice echipă și sunt foarte încrezătoare”, a declarat Halep, care a decis să joace în barajul cu Italia programat pe 16-17 aprilie la Cluj-Napoca.

The post Simona Halep surprinde după ce Monica Niculescu a devenit noul căpitan al echipei de Fed Cup: „Nu este o colaborare! Ea va decide tot” | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă