Simona Halep speră să poarte tricolorul la Jocurile Olimpice! ”Anul acesta, o medalie olimpică este mai importantă decât un Grand Slam”

3 săptămâni in urmă 40

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Halep susține că este foarte important pentru ea să reprezinte România și vrea cu ardoare să pună mâna pe o medalie olimpică.

Simona Halep vrea aurul la Tokyo

Sper să primesc steagul şi sper să deschid Jocurile Olimpice cu steagul în mână. Sper să câştig o medalie, este obiectivul principal. Cred că va fi deosebit, aşa cum a fost şi la Fed Cup, când am jucat semifinala. Pentru mine, să joc pentru ţară e foarte important şi foarte plăcut”, a spus Simona Halep, citată de AS.

Deși nu vrea să aleagă între o medalie olimpică și un turneu de Grand Slam, Simona Halep spune că, totuși, principalul ei obiectiv din acest an este să aducă în țară aurul de la Tokyo.

Sper să fiu aptă, să pot să câştig meciurile şi să aduc o medalie ţării. Anul acesta, da, o medalie olimpică este mai importantă decât un turneu de Grand Slam. Este obiectivul principal, dar, în general, ambele sunt pe acelaşi plan.

Nu vreau să pun niciun obiectiv mai jos, pentru că medalia olimpică e pentru ţară, ceea ce mă împlineşte foarte mult, iar restul obiectivelor sunt individuale, pentru persoana mea, mă împlinesc ca sportiv”, a mai spus dubla câștigătoare de Grand Slam.

Simona Halep a început pregătirea pentru sezonul de zgură

Darren Cahill a venit în România pentru a pregăti sezonul de zgură al Simonei Halep. La finalul primului antrenament, a treia jucătoare de tenis a lumii a postat, pe Instagram, o fotografie alături de antrenorul australian, căruia i-a urat ”bine ai venit în cea mai frumoasă țară din lume”.

Bine ai revenit în cea mai frumoasă țară din lume, D! Prima zi de antrenament după două săptămâni de recuperare și m-am întors pe zgură. A fost o zi bună!”, a transmis Simona Halep.

În secțiunea de comentarii, Darren Cahill a recunoscut modul în care tatăl Simonei, Stere Halep, l-a ajutat să depășească jetlag-ul, problemele cauzate de schimbarea bruscă a fusului orar.

Faptul că tatăl tău mi-a dat un coniac după amiază chiar a funcționat împotriva jetlag-ului”, a scris Darren Cahill.

Simona Halep a fost nevoită să se retragă de la Fed Cup

Simona Halep ar fi trebuit să joace primele meciuri oficiale din aprilie la FED Cup, pe 16 și 17, împotriva Italiei, în barajul de menținere în Grupa Mondială.

Sportiva a fost însă nevoită să se retragă, așa cum a făcut-o și de la Miami, din cauza accidentării la umăr, după care s-a recuperat în ultimele două săptămâni.

După retragerile de la Miami și FED Cup, pentru Simona Halep urmează participarea la turneul de la Stuttgart, pe zgură, programat în perioada 19 - 25 aprilie, care va fi transmis în direct pe canalele Digi Sport.

Etichete: jocurile olimpice , simona halep , tokyo , darren cahill
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă