Simona Halep, sinceră despre situația din 2021: „Mă gândeam că sunt aproape de final”

2 săptămâni in urmă 10

Simona Halep, sinceră despre situația din 2021. Fostul lider mondial va debuta în noul sezon în cadrul turneului Melbourne Summer Set 1, ce are loc între 4-9 ianuarie. Ulterior, românca va participa la competiția din Sydney, între 10-15 ianuarie. Punctul maxim al lunii ianuarie va fi Australian Open, ce se va desfășura între 17-30 ianuarie. Simona Halep a mărturisit, într-un interviu acordat WTA, ce gânduri a avut în 2021, când s-a și căsătorit, dar a fost și măcinată de accidentări.

Simona Halep, sinceră despre situația din 2021

Simona Halep, sinceră despre situația din 2021. Numărul 20 mondial va începe noul sezon la turneul Melbourne Summer Set 1, 4-9 ianuarie. Ea s-a pregătit asiduu de la sosirea pe continentul de la Antipozi, dornică să reintre în Top 10 mondial.

Simona Halep a avut surpriza de a se reîntâlni cu Darren Cahill, fostul său antrenor. Cei doi au decis să stopeze relația profesională, în septembrie, anul trecut, după 5 ani de colaborare.

„Această persoană m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi. Am atins cele mai înalte culmi din tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și alături de mine! Au fost cei mai buni 5 ani, a fost atât de bine să te văd astăzi, D!”, a scris Simona Halep pe contul său de Twitter, după întâlnirea cu Cahill.

„Mă gândeam că sunt aproape de final”

Simona Halep a fost și în atenția site-ului oficial al WTA. Sub titlul „5 întrebări cu Simona Halep”, wtatennis.com a publicat răspunsurile campioanei române.

Simona Halep a recunoscut, în primul rând, că se antrenează chiar mai mult decât ar fi normal.

„În timpul antrenamentelor sunt foarte bună, câștig seturi. Mă antrenez mai mult decât ar fi normal. Stau două ore pe teren, ceea ce în trecut era greu. În această etapă văd tenisul diferit. Mă bucur mai mult și sunt mai relaxată. Nu mai pun presiune pe mine și vreau să fie așa și în timpul meciurilor”, a spus Halep, conform sursei citate.

Simona Halep a recunoscut că principalul său obiectiv în 2022 este să revină în Top 10 mondial. Orice va fi în plus, îl va considera un bonus. Soția lui Toni Iuruc a dezvăluit că, în 2021, după căsătorie, dar și după accidentările care i-au ruinat sezonul, s-a gândit că e aproape de finalul carierei.

„Mă gândeam că sunt aproape de final, dar după pregătirea din presezon și având în vedere cum mă simt acum, simt că mai pot juca câțiva ani. Soțul mă sprijină, la fel și familia. Echipa spune că sunt suficient de bună pentru a concura în continuare. Deci încă nu mă gândesc la retragere. Vreau să mă bucur de tenis și să dau tot ce am mai bun”, a mai spus Simona Halep.

„Vreau mai mult de la mine”

Simona Halep a mai adăugat că încă vrea să vadă cât de bună poate fi, iar aceasta este o motivație puternică pentru a continua.

„Vreau să văd cât de bună pot fi și să văd cât mai pot câștiga. Sunt motivată să dau tot ce am mai bun în fiecare zi. Mă bucur de tenis, de competiții. Vreau mai mult de la mine. Și sunt motivată și de faptul că am o echipă bună și oameni buni lângă mine”, a spus jucătoare română, potrivit aceleiași surse.

Simona Halep a mai declarat că, la finalul anului trecut, după US Open a ales să joace în turnee mai mici pentru a avea cât mai multe meciuri, după cele 3 luni de pauză forțată. Românca a mai adăugat, răspunzând unei întrebări despre cum arată concurența din 2022, că e diferită față de acum 5 ani, fiind mai multe jucătoare tinere care au puterea de câștiga turnee.

„E diferită față de acum 5 ani. Este mai deschisă și sunt mai multe tinere, care au puterea de a câștiga turneele importante. Este foarte greu de fiecare dată, indiferent dacă joci în turul 1, turul 2 sau în semifinale. Dar e un lucru bun pentru tenis. Anul acesta va fi interesant și abia aștept să văd dacă pot face față”, a mai spus Simona Halep pentru site-ul WTA.

Simona Halep va întâlni o jucătoare venită din calificări, în primul tur al turneului de la Melbourne. În turul 2, dacă va câștiga, ar putea da peste conaționala Gabriela Ruse. Halep a învins-o categoric pe Ruse la Transylvanian Open, scor 6-1, 6-2. În acea partidă, Halep a reușit lovitura care a fost desemnată de WTA „lovitura anului 2021”, conform anchetei făcute de organizația ce conduce tenisul feminin mondial.

The post Simona Halep, sinceră despre situația din 2021: „Mă gândeam că sunt aproape de final” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă