Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit în secret. Cei doi au organizat o petrecere restrânsă în grădina casei de la Izvorani

1 lună in urmă 37

De Ovidiu Cojocaru.
Publicat: 24.07.2021, 19:38.
Actualizat: 24.07.2021, 19:39

Simona Halep şi omul de afaceri, Toni Iuruc, s-au logodit în secret. Cei doi au petrecut alături de familie şi prieteni în grădina casei lor din Izvorani. Invitaţii nu au ştiut detaliile evenimentului decât în momentul în care au ajuns acolo.

Simona Halep s-a logodit în sercet

Simona Halep s-a logodit în secret

Instagram Simona Halep

Cei doi logodnici au ţinut totul secret. Invitaţii au fost chemaţi la un restaurant din Băneasa unde au fost întâmpinaţi de omul de afaceri Toni Iuruc. Surpriza a fost şi mai mare când acesta i-a condus spre locuinţa cuplului, din Izvorani. O proprietate cu o curte imensă, piscină şi teren de tenis, aflată chiar lângă Comitetul Olimpic. Aici au fost întâmpinaţi de Simona Halep, mama, tatăl şi fratele ei.

A fost o petrecere restrânsă şi plină de eleganţă. Mesele, aşezate în faţa casei, au fost decorate cu flori şi lumânări albe. Sportiva a purtat o rochie roşie, în timp ce iubitul său a ales un costum de culoare închisă, în dungi.

Simona Halep a radiat de fericire în ziua logodnei. Ea şi logodnicul ei şi-au zâmbit toată seara, iar părinţii şi prietenii au petrecut pe cinste alături de ei.
Tatiana Halep, mama Simonei, a fost în culmea fericirii, iar tatăl ei, sufletul petrecerii. Stere Halep a dansat toată noaptea pe ritmurile muzicii machedonești.

De la petrecere au lipsit Gheorghe Hagi sau Ion Țiriac, unul dintre sfătuitorii sportivei născute la Constanța. Omul de afaceri spunea într-un interviu acordat Sandrei Stoicescu anul acesta că ştie faptul că Simona se gândeşte la întemeierea unei familii după ce va încheia cu tenisul la cel mai înalt nivel.

Simona a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, acum câteva săptămâni. Cei doi au păstrat discreţia, dar le-au trimis poze cu inelul de logondă prietenilor apropiaţi. Cei doi au o relaţie din vara anului 2019. Toni Iuruc este la a treia căsătorie. Cu prima soţie are un copil, iar de cea de-a doua s-a despărţit cu puţin înainte să fie cu Simona Halep.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă