Simona Halep și Toni Iuruc n-au mai ținut cont că sunt în public! S-au întrecut în gesturi tandre și săruturi, după întoarcerea sportivei de la Moscova | FOTO și VIDEO EXCLUSIV

1 lună in urmă 29

Simona Halep (30 de ani) a fost așteptată pe aeroport de soțul ei, Toni Iuruc (42 de ani), la întoarcerea de la Moscova, acolo unde românca s-a oprit în sferturi, după 4-6, 4-6 cu Maria Sakkari (Grecia, 26 de ani).

Bucuria reîntâlnirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc a fost mare, iar cei doi s-au întrecut în gesturi de iubire! Sportiva și-a sărutat soțul, apoi l-a atins cu tandrețe.

Simona nu va zăbovi prea mult la București, ci va pleca chiar în seara aceasta la Cluj-Napoca, pentru a participa la ultimul ei turneu din 2021! Halep e favorită principală la competiția din Ardeal, după ce opt jucătoare de top s-au retras din turneu.

Simona Halep și Toni Iuruc n-au mai ținut cont că sunt în public! S-au întrecut în gesturi tandre și săruturi, după întoarcerea sportivei de la Moscova

Deși e însoțită de obicei de Toni Iuruc la turneele din circuit, Simona Halep a mers fără acesta la Moscova! Dubla campioană de Grand Slam s-a întors din capitala Rusiei cu un premiu în valoare de 15.500 de dolari. Toni a așteptat-o nerăbdător pe Simona, pe aeroport, iar în momentul în care sportiva a ajuns la Otopeni a fost sărutată pătimaș de partenerul ei.

Simona i-a răspuns soțului printr-un gest tandru și l-a mângâiat drăgăstos pe spate. Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit pe 15 septembrie, la Constanța, dar nu s-au putut bucura prea mult unul de celălalt, din cauza programului încărcat al sportivei. Chiar și luna de miere a lor, petrecută la Bodrum (Turcia), s-a transformat într-o săptămână de miere.

Simona Halep debutează contra Gabrielei Ruse la Transylvania Open

Simona Halep debutează săptămâna viitoare la Transylvania Open, turneu WTA 250 dotat cu premii în valoare de 235.238 de dolari, întâlnind-o pe conaționala Gabriela Ruse în runda inaugurală.

În turul secund, Halep ar putea juca împotriva câștigătoarei meciului Andrea Petkovic (Germania) – Varvara Gracheva (Rusia). Simona a devenit favorită principală la Transylvania Open, după ce opt jucătoare din Top 100 WTA, între care Garbine Muguruza și Paula Badosa, s-au retras din competiție.

The post Simona Halep și Toni Iuruc n-au mai ținut cont că sunt în public! S-au întrecut în gesturi tandre și săruturi, după întoarcerea sportivei de la Moscova | FOTO și VIDEO EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă