Simona Halep și Toni Iuruc au ales o locație de cinci stele! „Va fi cea mai tare cununie civilă. Veți vedea!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 33

Petrecere mare în familia Halep. Simona face cununia civilă. A fixat deja data și locația. Se anunță un eveniment uriaș la jumătatea lunii septembrie. „Simo” și iubitul ei, Toni Iuruc, au stabilit toate detaliile, inclusiv restaurantul unde se va desfășura fiesta.

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Constanța, Fratelli, va găzdui petrecerea organizată de cuplul Simona Halep – Toni Iuruc. Se anunță a fi cel mai tare eveniment monden al anului.

Totul se va petrece la data de 15 septembrie, dar nunta va avea loc în București.

Simona Halep și Toni Iuruc au ales o locație exclusivistă! „Va fi cea mai tare cununie civilă. Veți vedea!”

În urmă cu puțin timp, Simona Halep și Toni Iuruc  au organizat o mega petrecere la Izvorani, una unde s-au respectat toate tradițiile machedonilor.

Acum, un apropiat al familiei Halep a oferit detalii pentru Prosport despre cununia civilă.

„Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”.

De asemenea, angajații localului se ocupă ca totul să fie perfect pentru marele eveniment. „De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea” au mai precizat sursele noastre.

Recent, Stere Halep, tatăl Simonei, preciza despre evenimentul din data de 15 septembrie: „Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”. Cum se înțelege tatăl Simonei Halep cu Toni Iuruc? „Păi, cum să mă înțeleg? Mă înțeleg foarte bine, deocamdată. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine”.

The post Simona Halep și Toni Iuruc au ales o locație de cinci stele! „Va fi cea mai tare cununie civilă. Veți vedea!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă