Simona Halep și tatăl ei, într-o filmare nemaivăzută până acum! Toți cei din jur s-au oprit să privească dansul lor | VIDEO

1 săptămână in urmă 14

Simona Halep (30 de ani, locul 20 WTA) a pubicat o filmare nemaivăzută până acum, de la nunta cu Toni Iuruc (42 de ani), în care sportiva s-a dezlănțuit pe ringul de dans alături de tatăl ei.

Simona Halep a fost sufletul petrecerii la nunta cu Toni Iuruc, organizată în urmă cu două luni, pe 15 septembrie, la clubul Fratelli din Constanța! Dar nici Stere Halep, tatăl campioanei tenisului, nu s-a lăsat mai prejos.

Simona și tatăl ei s-au dezlănțuit pe ringul de dans și au încins atmosfera pe melodiile cântate de Loredana Groza. A fost cu siguranță dansul serii la petrecerea de cununie civilă a Simonei Halep.

Simona Halep și tatăl ei, într-o filmare nemaivăzută până acum de la nunta sportivei cu Toni Iuruc

Simona Halep a primit filmarea de la nunta cu Toni Iuruc și a împărtășit imagini de la marele eveniment cu fanii săi de pe Instagram! În toiul petrecerii, cerul a fost luminat de un spectaculos foc de artificii.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Atmosfera a fost încinsă și pe ringul de dans, iar Simona s-a dezlănțuit alături de tatăl ei. Talentul și emoția celor doi s-au împletit în cea mai importantă seară din viața sportivei! Toți cei din jur au fost impresionați.

Simona Halep și Toni Iuruc urmează să își unească destinele și în fața preotului

Căsătoria religioasă a Simonei Halep cu Toni Iuruc va avea loc la un an distanță de cununia civilă, pe 18 septembrie 2022, la București. Halep s-a orientat și în funcție de calendarul competițional, așa că a fixat data nunții la o săptămână după încheierea ultimului Grand Slam al anului viitor, US Open (29 august – 11 septembrie).

Astfel, Simona și Toni urmează să își unească destinele și în fața preotului, la București! Se anunță o petrecere și mai fastuoasă decât cea care a avut loc cu ocazia căsătoriei civile la Constanța.

The post Simona Halep și tatăl ei, într-o filmare nemaivăzută până acum! Toți cei din jur s-au oprit să privească dansul lor | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă