Simona Halep și Naomi Osaka sunt reginele tenisului. Singurele care au reușit așa ceva

1 lună in urmă 1

Astăzi, Naomi Osaka a câștigat al patrulea titlu de Grand Slam din patru finale turnee majore disputate. Japoneza a trecut în minimum de seturi în finala Australian Open 2021 de Jennifer Brady. Dar Naomi Osaka și Somona Halep fac parte din același grup select.

Simona Halep și Naomi Osaka sunt reginele tenisului

Naomi Osaka a putut câștiga finala Australian Open de anul acesta în fața lui Jennifer Brady, adversară aflată pentru prima dată într-o finală de Grand Slam. Scorul obținut a fost de 6-4, 6-3, iar meciul a durat o oră și 19 minute. Dar Naomi Osaka nu a jucat chiar cel mai bun meci la Australian Open 2021. Cu toate acestea, Jennifer Brady nu a reușit să-i pună probleme la Melbourne.

Luni, 22 februarie 2021, Naomi Osaka va urca pe locul 2 WTA, în timp ce Simona Halep va coborî o poziție și va fi pe locul 3. Tot astăzi, Naomi Osaka a devenit prima jucătoare, de la Monica Seleș încoace, care a câștigat primele patru finale de Grand Slam jucate.

În ultimii ani, 15 jucătoare au în palmares și câte un titlu de Grand Slam, respectiv Osaka, Swiatek, Osaka, Kenin, Andreeescu, Barty, Halep, Osaka, Osaka, Kerber, Halep, Wozniacki, Stephens, Muguruza, Ostanpenko. Totuși, dintre toate aceste 15 jucătoare, numai Naomi Osaka și Simona Halep au reușit să cucerească mai mult de un titlu major. Simona Halep a cucerit două titluri de Grand Slam, respectiv la Roland Garros și Wimbledon. Cele două titluri cucerit au fost obținute pe două suprafețe diferite, iar titlurile lui Naomi Osaka au fost cucerite numai pe hard.

Naomi Osaka s-a născut la data de 16 octombrie 1997, Chūō-ku, Japonia. Aceasta este o jucătoare profesionistă de tenis din Japonia, câștigătoare a patru trofee în turnee de Grand Slam, respectiv două la U.S. Open (2018 și 2020), alte două la Australian Open (2019 și 2021).

Simona Halep a fost învinsă de Serena Williams

Amintim că Simona Halep a pierdut meciul de la Australian Open, disputat cu Serena Williams. Serena Williams a fost însă învinsă de nipona Naomi Osaka. În conferința de presă Serena Wiliams nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi. Ea a mărturisit că a făcut multe erori în timpul meciului cu Naomi Osaka.

”Diferența de astăzi a fost erorile, am făcut atât de multe erori astăzi. Sincer, au existat atât de multe oportunități și am făcut atât de multe erori”, a spus Serena Williams în presa de după meci.

Dar americanca a insistat că s-a simțit confortabil cu jocul ei pe tot parcursul turneului, în ciuda jocului neglijent.

”Am avut o mulțime de erori neforțate. A fost o zi mare de erori pentru mine astăzi”, a spus ea.

The post Simona Halep și Naomi Osaka sunt reginele tenisului. Singurele care au reușit așa ceva appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă