Simona Halep și Mihaela Buzărnescu își unesc forțele la US Open! Ce au făcut împreună cu doar patru zile înainte de startul turneului

1 lună in urmă 30

Simona Halep (29 de ani, 13 WTA) și Mihaela Buzărnescu (33 de ani, 154 WTA) își unesc forțele la US Open! Cele două românce se pregătesc împreună înaintea turneului de Grand Slam programat în perioada 30 august – 12 septembrie.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu s-au antrenat împreună, în noaptea de miercuri spre joi, cu patru zile înainte de startul US Open 2021, turneu dotat cu premii în valoare totală de 57,5 milioane de dolari. Halep nu a triumfat niciodată la US Open, cea mai bună performanță a ei la Flushing Meadows fiind reprezentată de semifinala atinsă la ediția din 2015.

Dacă Simona este acceptată direct pe tabloul principal, Mihaela este angrenată în calificări, astfel că antrenamentul în compania fostului lider mondial a fost extrem de util pentru ea! Halep se antrena, de obicei, la turneele de Grand Slam cu Irina Begu, dar aceasta participă la turneul WTA de la Cleveland, acolo unde s-a calificat în sferturile de finală.

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu își unesc forțele la US Open! Cele două s-au antrenat împreună cu patru zile înainte de startul turneului

Simona Halep și Mihaela Buzărnescu s-au antrenat împreună la US Open, potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii americani! Simona a intrat pe terenul de antrenament cu același bandaj imens la coapsă, dar starea ei de sănătate este tot mai bună, ținând cont că eleva lui Darren Cahill a efectuat mai multe antrenamente în această săptămână! Halep s-a accidentat la mușchii aductori în timpul meciului cu Magda Linette, primul câștigat de româncă după trei luni și jumătate, în turul I la Cincinnati, scor 6-4, 3-6, 6-1.

De partea cealaltă, Mihaela Buzărnescu se pregătește să lupte pentru accederea în finala calificărilor de la US Open! „Miki” se duelează cu Jule Niemeier (Germania, 146 WTA), într-o partidă programată joi, de la ora 18:00! Buzărnescu a câștigat în minimum de seturi în runda inaugurală a calificărilor, scor 6-3, 7-5 cu Katarzyna Kawa (Polonia, 164 WTA). În faza a doua a calificărilor de la US Open au mai pătruns încă patru români: Monica Niculescu, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian și Marius Copil.

The post Simona Halep și Mihaela Buzărnescu își unesc forțele la US Open! Ce au făcut împreună cu doar patru zile înainte de startul turneului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă