Simona Halep și Emma Răducanu, atacate de una dintre cele mai atrăgatoare femei din tenis. "Nimeni nu le recunoaște pe stradă"

2 săptămâni in urmă 35

Marti, 16 Noiembrie 2021, ora 20:26

56 citiri

Simona Halep și Emma Răducanu, atacate de una dintre cele mai atrăgatoare femei din tenis. "Nimeni nu le recunoaște pe stradă"

Barbara Schett a avut o remarcă acidă despre Simona Halep.

Realizatoarea tv a spus că româncă nu este așa de cunoscută ca și celelalte jucătoare legendare din istoria tenisului.

Una dintre cele mai frumoase femei din tenis, Barbara Schett i-a luat interviu Simonei Halep și după aceea a făcut declarații tari despre sportiva din Constanța.

"Este foarte important pentru tenis să aibă nume importante și personalități puternice. ATP se poate lăuda cu mai multe astfel de nume în prezent, dar în circuitul WTA este mai complicat. Atunci când jucam eu, oamenii știau numele starurilor. Știau de Steffi Graf, de Serena, de Mary Pierce, Jennifer Capriati… Acum nu mai este cazul în Linz.

Dacă le vezi pe Simona Halep și pe Emma Răducanu mergând pe stradă, nimeni nu le-ar recunoaște. Nu este vina lor, trăim într-o eră în care social media ridică oamenii care nu au făcut nimic. Trebuie să înțelegi această realitate și faptul că este mult mai dificil să vinzi circuitul WTA", a spus Barbara Schett, conform We Love Tennis.

Barbara Schett realizează și la Eurosport emisiunea "Game, Set și Mats"

Citeste si:

Adrian Mutu o distruge pe Emma Răducanu. "E englezoaică, nu-i româncă! Bine că nu ne-am dus cu sarmale la aeroport "

Liber de contract după plecarea de la FCU Craiova, Adrian Mutu a comentat ascensiunea Emmei Răducanu în tenis. Invitat la podcast-ul lui Cătălin Măruță, fostul fotbalist al echipei...

Când și la ce oră joacă Simona Halep meciul din optimi de la Linz

Simona Halep joacă marți în optimile turneului de la Linz cu Aliksandra Sasnovich, locul 88 WTA. Partida va începe în jurul orei 17.00 Imediat după partida Simonei va intra în arenă...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă