Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2022, la simplu » Duel 100% românesc

2 săptămâni in urmă 9

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022, 08:38 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 08:45

Gabriela Ruse (24 de ani, 87 WTA) va fi prima adversară pentru Simona Halep în sezonul 2022. Campioana de la Hamburg de anul trecut și-a asigurat întâlnirea cu Halep după ce a învins-o fără probleme pe australianca Arina Rodionova (32 de ani, 152 WTA), scor 6-3, 6-2.

Reprezentanta gazdelor n-a avut prea multe șanse în fața Gabrielei Ruse, care a obținut fără drept de apel prima sa victorie din noul an. Jucătoarea noastră a dominat întâlnirea în totalitate, și-a pierdut o singură dată serviciul și s-a impus clar, în minimum de seturi, după o oră și opt minute de joc.

 a trimis acasă favorita principală

WTA

Start ideal de sezon pentru Irina Begu! Victorie de prestigiu: a trimis acasă favorita principală

Simona Halep - Gabriela Ruse, în turul II de la Melbourne Summer Set 1!

În turul următor, sorții i-au scos-o în cale Gabrielei Ruse pe nimeni alta decât Simona Halep (20 de ani, 30 WTA), fosta finalistă de la Australian Open. Într-o reeditare a disputei de la Cluj din octombrie, Simona și Gabi Ruse se vor înfrunta pentru un loc în sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1.

Va fi cea de-a doua întâlnire directă dintre Simona Halep și Gabriela Ruse, două bune prietene în afara terenului. La Transylvania Open, Simona s-a impus fără drept de apel, scor 6-1, 6-2.

Între timp, Simona Halep și Gabriela Ruse evoluează în proba de dublu de la Melbourne Summer Set 1. Cele două se întâlnesc cu perechea formată din Bernarda Pera / Katerina Siniakova

Gabriela Ruse și Simona Halep vor face pereche la Australian Open

La finalul anului trecut, Gabriela Ruse a anunțat că va evolua și în proba de dublu de la Australian Open, acolo unde va face pereche cu Simona Halep.

„Un privilegiu să joc dublu alături de idolul meu”, a scrie Gabriela Ruse pe contul său de Twitter.

În 2021, la US Open, Gabriela Ruse a ajuns, alături de Monica Niculescu, până în sferturi. Acum, speră la un rezultat la fel de bun alături de Simona Halep, cea care a mai evoluat și în anii trecuți în proba de dublu de la Melbourne.

Citește și alte știri din tenis: 

Start ideal de sezon pentru Irina Begu! Victorie de prestigiu: a trimis acasă favorita principală

Simona Halep, întâlnire specială la Melbourne: „El m-a învățat cum să fiu omul care sunt astăzi”

Playtech: BOMBĂ! Octavian Jurma, anunț HALUCINANT! Ireal ce urmează de luni: 'Vine în regim turbo'


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă