Simona Halep și-a aflat prima adversară din 2022, în turneul de la Melbourne

2 săptămâni in urmă 9

  • WTA Adelaide: Paula Badosa - Victoria Azarenka, marți 12:00, Digi Sport 3

  • WTA Melbourne: Sorana Cîrstea - Varvara Gracheva, marți 10:00, Digi Sport 2

Simona Halep - Destanee Aiava, în primul tur la Melbourne Summer Set 1

Românca și-a aflat adversara din primul tur, o sportivă australiană venită din calificări. Este vorba despre Destanee Aiava (21 de ani, locul 316 WTA).

Simona Halep și Destanee Aiava s-au mai întâlnit o dată în circuitul WTA, în 2018, la Australian Open, în primul tur, iar românca s-a impus în minimum de seturi: 7-6 (5), 6-1.

Destanee Aiava a jucat puține meciuri în 2021, din cauza unor probleme medicale. Cea mai bună clasare din carieră este locul 147 WTA, în 2017.

În calificările pentru tabloul principal la Melbourne Summer Set 1, Destanee Aiava le-a învins în minimum de seturi pe Qiang Wang (7-6, 6-4) și Taylah Preston (6-4, 6-4).

Meciul dintre Simona Halep și Destanee Aiava va fi programat miercuri dimineață, la o oră care nu a fost deocamdată anunțată de organizatori.

Dacă va trece de primul tur, Simona Halep o va înfrunta pe Gabriela Ruse (87 WTA) în turneul Melbourne Summer Set 1.

Turneul Melbourne Summer Set, organizat înainte de Australian Open, este de categorie WTA 250 și oferă premii totale în valoare de 239.477 de dolari.

  • Știrile, clipurile video cu cele mai tari momente din cadrul competițiilor şi rezultatele partidelor de fotbal sunt disponibile tuturor utilizatorilor și prin aplicația Digi Sport, care poate fi descărcată din GooglePlay sau AppStore.
Etichete: wta , simona halep , melbourne , destanee aiava

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă