Simona Halep s-a reunit cu Darren Cahill la Adelaide! Reacție de milioane a antrenorului: „Sunt mai mare în România decât în Australia”

1 lună in urmă 2

Simona Halep a ajuns joi la Adelaide (Australia), acolo unde s-a reunit cu antrenorul Darren Cahill după mai bine de trei luni! Bucuria revederii a fost la fel de mare de ambele părții.

Simona Halep (2 WTA) a aterizat pe aroportul din Adelaide alături de antrenorul secund Artemon Apostu Efremov și de unul dintre preparatorii fizici, iar echipei i s-a alăturat ulterior și Darren Cahill.

Darren s-a carantinat alături de eleva sa și o va pregăti pe Simona în următoarea perioadă, pentru turneele la care este înscrisă în luna februarie: Melbourne Summer Series și Australian Open.

Darren Cahill, declarații impresionante după reunirea cu Simona Halep: Eu sunt un nume mai mare în România decât în Australia”

Darren Cahill a făcut mai multe declarații impresionante despre Simona Halep, dar și despre România, antrenorul spunând că se consideră o personalitate mai mare în țara noastră decâ în Australia: Simona nu a mai ieșit din Top 5 în ultimii 5-6 ani. Pentru o jucătoare de înălțimea ei, care nu are o armă importantă, să rămână aici și să câștige în continuare, este ceva demn de lăudat. Nu este deloc ușor. Vezi multe jucătoare care au un an-doi buni, iar apoi coboară pentru că e foarte dificil să reziști fizic la acest nivel.

Dar Simona nu a făcut asta, a continuat să câștige și urăște să piardă. Se enervează rău când pierde, din acest motiv luptă până la ultima picătură ca să câștige. Eu sunt un nume mai mare în România decât în Australia. În Australia sunt fiul lui Jack (n.r. un fost important jucător de fotbal australian), dar sunt mult mai fericit că în România sunt antrenorul Simonei”, a spus Darren Cahill la emisiunea Sports Day, potrivit spotmedia.ro.

Simona Halep îi plătește lui Darren Cahill un salariu de aproximativ 1 milion de dolari pe an

Modestia este una dintre calitățile lui Darren Cahill, însă trebuie spus că australianul nu este cunoscut doar în cele două țari pe care le-a menționat, bucurându-se de un renume important inclusiv în Statele Unite ale Americii.

Alături de Cahill, marele Andre Agassi a revenit pe locul 1 ATP și a deținut multă vreme recordul celui mai în vârstă lider mondial din tenis. Cahill lucrează cu Halep din anul 2015, iar constănțeanca îi plătește acestuia un salariu de aproximativ 1 milion de dolari pe an.

The post Simona Halep s-a reunit cu Darren Cahill la Adelaide! Reacție de milioane a antrenorului: „Sunt mai mare în România decât în Australia” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă