Simona Halep s-a retras înaintea meciului cu Jessica Pegula de la WTA Cincinnati - Motivul invocat de sportiva noastră

1 lună in urmă 44

A obținut prima victorie după o pauză de trei luni, dar nu va mai juca la Cincinnati - Simona Halep a suferit o nouă accidentare în meciul cu Magda Linette și a fost nevoită să se retragă înaintea partidei cu Jessica Pegula din turul al doilea al competiției de categorie "WTA 1000".

Se actualizează.

"Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd" - Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Unfortunately, a scan this morning showed that I have a small tear in my right adductor and therefore it would be too risky for me to play tonight. I will rest up and do everything I can to be ready for the @usopen \uD83D\uDE4F\uD83C\uDFFB

To the fans in Cincy, it was beautiful to see you again ❤️ pic.twitter.com/MaLAl4PQPe

— Simona Halep (@Simona_Halep) August 18, 2021

Pentru Halep, victoria din meciul cu Magda Linnete a fost prima după trei luni şi jumătate. La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la gambă în timpul partidei cu Angelique Kerber. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

"Western & Southern Open" are loc la Cincinnati, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de $2,944,486 și se dispută în perioada 12-18 august. Pe tabloul principal sunt 64 de jucătoare, iar suprafața de joc este hard.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă