Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney! O altă româncă profită

2 săptămâni in urmă 20

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Organizatorii competiției din a doua săptămână a sezonului au publicat tabloul principal, de unde absentează, însă, Simona Halep, deși sportiva anunțase că va juca la Sydney după Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep s-a retras de la WTA Sydney

În locul Simonei Halep, pe tabloul principal de la Sydney, de categorie WTA 500, a intrat Jaqueline Cristian, care o va întâlni în runda inaugurală pe Priscilla Horn, beneficiara unui wild-card.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Cel mai probabil, Simona Halep s-a retras de la Sydney pentru a nu risca o accidentare, care i-ar putea pune în pericol participarea la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care debutează pe 17 ianuarie.

Cel mai tare meci din prima rundă de la WTA Sydney este cel dintre Iga Swiatek și Emma Răducanu. Pentru campioana de la US Open, va fi primul meci al sezonului, având în vedere că s-a retras de la Melbourne.

Primul turneu, prima finală în 2022 pentru Simona Halep

Până la Australian Open, Simona Halep va juca finala de la Melbourne Summer Set 1, cu Veronika Kudermetova.

Simona Halep nu a mai câștigat un trofeu din septembrie 2020, când s-a impus la Roma, dar este favorită în meciul cu Veronika Kudermetova, pe care a învins-o în cele două meciuri la simplu pe care le-au disputat în circuitul WTA.

Precedentele două jocuri au avut loc în 2021 și au fost câștigate de Simona Halep în două seturi, 6-1, 6-3 la Australian Open și 6-1, 7-6 (4) la Moscova.

Etichete: simona halep , wta tour , sydney

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă