Simona Halep s-a retras de la turneul de la Sydney

2 săptămâni in urmă 15

Simona Halep, locul 20 WTA, nu va participa la turneul WTA de la Sydney, care se desfășoară în perioada 10 – 15 ianuarie și este ultima competiție înainte de Australian Open, care va debuta pe 17 ianuarie, relatează GSP.ro.

Sportiva în vârstă de 30 de ani declarase înainte de plecarea la Melbourne că își propune să joace două turnee înainte de Australian Open. Simona și-a schimbat între timp decizia în urma parcursului său de la turneul Melbourne Summer Set 1, unde s-a calificat în finală.

„Nu cred că e o măsură de precauție. Principalul obiectiv al acestor turnee dinainte de Australian Open este să aduni meciuri. A jucat cinci meciuri acum. Simona nu a jucat des în săptămâna dinainte de Grand Slam. Pe undeva, este o decizie înțeleaptă, se va antrena în continuare aici, la Melbourne”, a explicat la Digi Sport Daniel Dobre, unul dintre antrenorii Simonei Halep.

Românca va o va întâlni în finala de la Melbourne pe Veronika Kudermetova, locul 31 WTA. Meciul se va disputa duminică, 9 ianuarie.

În urma calificării în actul final al competiției de la Melbourne, Simona a urcat 5 poziții în clasamentul WTA LIVE și va încheia săptămâna pe locul 15 mondial.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă