Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări

1 lună in urmă 3

Simona Halep se retrage de la Miami Open, atât de la single, cât și de la dublu, la Miami Open, din cauza unei accidentări.

Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări

Simona Halep s-a retras de la Miami Open din cauza unei accidentări

Zuma Press / Jason Heidrich via hepta

Românca Simona Halep a anunțat, sâmbătă, că e nevoită să renunțe la Miami Open din cauza accidentării suferite.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag de la single și de la dublu, de la Miami Open, dar accidentarea mea nu mă lasă să joc aici așa cum mă așteptam. Sunt tristă că nu pot continua, am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri dar, din păcate, nu pot. Sper ca anul viitor să fiu din nou sănătoasă și mai bună”, a scris Simona Halep pe pagina sa de Facebook.

Românca a mulțumit organizatorilor Miami Open și WTA pentru eforturile depuse în a organiza turneul, în condiții de siguranță.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în noaptea de joi spre vineri în turul trei al turneului de tenis de la Miami, învingând în trei seturi pe franțuzoaica Caroline Garcia (51 WTA) și urma s-o intâlnească pe letona Anastasija Sevastova.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

simona halep miami open halep accidentare halep
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă