Simona Halep s-a făcut de râs în Austria, în timpul unui interviu. Ce a zis românca VIDEO

2 săptămâni in urmă 14

Simona Halep a făcut o gafă la un interviu. Sportiva s-a făcut de râs în timp ce oferea un interviu.

Ce gafă a făcut Simona Halep în Austria

Simona Halep participă la turneul WTA de la Linz, din Austria, unde a reușit să o învingă pe Aliaksandra Sasnovich, cu scorul de 7-5, 6-3.

Sportiva acordat un interviu unui reporter austriac, dar a făcut și o gafă în timpul intervenției sale. Simona Halep a stârnit o confuzie.

Vedeta a oferit un interviu despre viața ei personală, doar că a făcut și o gafă privind legate de atracțiile principale pe care le-a vizitat în Austria.

Simona Halep a povestit jurnalistului că a fost la un moment dat pe o pârtie din această regiune, însă nu obișnuiește să schieze.

Totuși, sportiva a declarat că este un mare fan al mâncărurilor din regiune, doar că a încurcat puțin felurile de mâncare. 

Întrebată ce apreciază la Austria, Simona Halep și-a amintit de cârnați. Reporterul a crezut că sportiva a încurcat țările.

Simona: Cârnaţii aceia speciali, dar nu ştiu cum se numesc.

Reporter: A, nu! Cârnaţii sunt mai mult în Germania. Noi avem alte tipuri de mâncare, ar trebui să vii mai des aici pentru a le gusta pe toate.

Simona: Am fost şi la Târgul de Crăciun din Viena şi am mâncat mulţi Pretzels

Reporter: Da, avem mulţi din aceştia.

Simona Halep vrea să devină mamă

Simona Halep a vorbit despre viața ei alături de Toni Iuruc, cel care i-a devenit soț pe 15 septembrie. Ea spune că are planuri mari de viitor și chiar își dorește să devină mamă.

„Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Anul viitor va fi nunta tradiţională, la biserică. Am timp destul să aleg rochia.

Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt, a declarat Simona Halep, în timpul interviului cu Barbara Schett.

Simona Halep a anunțat și când se va retrage din tenis.

„Nu simt presiune din afară, nu simt presiune nici din partea mea anul acesta a fost o accidentare gravă, acum este ca un bonus… Am șansa la un bonus, de a mai juca câteva meciuri anul acesta… Mai am de jucat doi, trei ani, cu siguranță voi juca (la Transylvania Open-n.r.) dacă voi fi aptă”, a declarat Simona Halep.

The post Simona Halep s-a făcut de râs în Austria, în timpul unui interviu. Ce a zis românca VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă