Simona Halep regretă că nu a jucat împotriva unei campioane a tenisului: „Sunt tristă că nu am întâlnit-o!”

2 săptămâni in urmă 1

Simona Halep (29 de ani) regretă că nu a jucat niciodată împotriva lui Justine Henin (39 de ani), marea campioană a tenisului pe care constănțeanca o idolatrizează. 

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis a României, și-ar fi dorit să o întâlnească pe Justine Henin într-un meci oficial! Halep a făcut mărturisirea în cadrul unui interviu în care a răspuns întrebărilor fanilor.

Simona a admirat-o întotdeauna pe Justine, copiindu-i chiar și stilul de joc belgiencei! Tocmai de aceea românca regretă că nu a avut ocazia să dispute un meci contra lui Henin.

Simona Halep regretă că nu a întâlnit-o niciodată pe Justine Henin într-un meci oficial: „Era idolul meu”

Simona Halep a spus care este campioana tenisului pe care regretă că nu a înfruntat-o niciodată într-un meci oficial: „Cu siguranță, pe Justine Henin, pentru că era idolul meu! Într-adevăr, sunt tristă că nu am putut juca împotriva ei”, a afirmat Simona.

Belgianca Justine Henin a cucerit 7 turnee de Grand Slam în întreaga carieră, retrăgându-se din activitate în anul 2011, la vârsta de 29 de ani. Simona Halep avea 19 ani pe atunci și încheia sezonul din tenisul profesionist pe locul 47 în lume.

Simona Halep și Justine Henin au jucat o perioadă în același timp în circuitul WTA, dar nu s-au confruntat niciodată

Cu toate că a existat o perioadă scurtă în care Halep a prins-o pe Henin în circuit, românca nu a înfruntat-o pe aceasta la niciun turneu oficial. Simona mai are nevoie de 5 trofee de Grand Slam pentru a egala performanța idolului ei.

Halep se poate mândri, totuși, cu un titlu care îi lipsește din palmares lui Henin, cel obținut la Wimbledon, în 2019. Justine a disputat două finale la All England Club, în 2001 și 2006, pierzându-le pe ambele. În schimb campioana din Belgia a triumfat la Australian Open 2004, Roland Garros 2003, 2005, 2006 și 2007 și US Open 2003 și 2007.

The post Simona Halep regretă că nu a jucat împotriva unei campioane a tenisului: „Sunt tristă că nu am întâlnit-o!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă