Simona Halep, reacție incredibilă după victoria din Australia. Ce s-a întâmplat azi

2 luni in urmă 1

Ce reacție a avut Simona Halep după victoria din Australia. Aceasta a dat o declarație după meciul câștigat împotriva Anastasiei Potapova, din turul doi al turneului Gippsland Trophy, de la Melbourne, Australia.

Simona Halep, reacție incredibilă după victoria din Australia

Jucătoarea româncă de tenis a spus că se aștepta să aibă un meci dificil, însă este fericită să se califice, iar în tribune au fost spectatori. Simona Halep a avut un meci tare, iar Potapova a reușit să o pună de multe ori în dificultate. Însă meciul a fost unul cu echilibru, iar Simona Halep a știut să se impună în momentele cheie.

Primul set a debutat cu trei break-uri, însă Simona Halep a oprit seria și a condus cu scorul de 3 la 1. Iar până la finele setului, ambele jucătoare nu și-au pierdut serviciul, însă jucătoarea româncă a reușit să se impună cu 6 la 4.

În cel de-al doilea set, Potapova s-a ridicat ca nivel de joc, fiind mai sugură pe loviturile ei. Ea a început tare, conducând cu scorul de 3 la 1, însă nu a reușit să mențină acest ritm. Simona Halep a reușit să egaleze, iar la scorul de la 4 la 4 a mai reușit un break.

”E frumos să văd din nou spectatori”

„E un start bun. Aveam nevoie de această victorie pentru că a trecut ceva timp de când am jucat ultimul meci oficial. Știam că va fi un joc dificil și nu a fost ușor, dar am dat tot ce am putut și am reușit să mă calific”, a declarat Simona Halep după victoria cu Anastasia Potapova.
”Am simtit ca terenul si mingile sunt putin mai rapide, dar intotdeauna este greu sa joci impotriva jucatoarelor care lovesc puternic mingea. Toate terenurile par mai rapide cand joci impotriva lor. A fost o atmosfera frumoasa, este foarte frumos sa vad din nou spectatori ca ne incurajeaza. Va multumesc tuturor pentru ca ati venit. Mi-au lipsit spectatorii anul trecut si este frumos sa vezi fani intorsi in tribune”, a declarat  Simona Halep.

Astfel că 6-4, 6-4 a fost scorul jocului dintre Simona Halep și Anastasia Potapova, joc care a durat o oră și 24 de minute.

De asemenea, în optimile de finală de la Gippsland Trophy, Simona Halep o va întâlni, pe învingătoarea întâlnirii dintre Laura Siegemund și Destanee Aiava, cel mai probabil în ziua de miercuri. Amintim că turneul Gippsland Trophy se ține în intervalul 31 ianuarie și 6 februarie.

Amintim că Simona Halep a fost nevoită să stea în carantină 14 zile, încă de când a ajuns în Australia. Ea a putut părăsi camera de hotel doar cinci ore pe zi pentru antrenamente.

The post Simona Halep, reacție incredibilă după victoria din Australia. Ce s-a întâmplat azi appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă