Simona Halep, reacție frapantă după finala pierdută la Transylvania Open: „Anett, m-ai zdrobit!” Ce mesaj i-a transmis lui Toni Iuruc

1 lună in urmă 32

Simona Halep (România, 30 de ani) a avut o reacție frapantă la festivitatea de premiere a turneului WTA 250 Transylvania Open, după finala pierdută la Anett Kontaveit (Estonia, 25 de ani), scor 2-6, 3-6.

Simona Halep a recunoscut superioritatea adversarei după finala de coșmar de la Transylvania Open, scor 2-6, 3-6 cu Anett Kontaveit! Estona s-a impus în premieră în fața româncei într-o oră și 11 minute, calificându-se la Turneul Campioanelor grație victoriei din Ardeal.

Halep a fost fair-play la ceremonia de decernare a trofeului! După ce i-a transmis un mesaj lui Kontaveit, românca le-a mulțumit apropiaților și în special soțului ei pentru susținere. Toni Iuruc i-a făcut galerie Simonei Halep la toate partidele din BT Arena.

Simona Halep, reacție frapantă după finala pierdută la Transylvania Open: „Anett, m-ai zdrobit!”

Simona Halep a avut o reacție deosebită după finala cu Anett Kontaveit, românca recunoscând că a fost făcută KO de adversară! Kontaveit a obținut prima victorie a carierei în fața lui Halep, care o conducea pe estonă cu 3-0 în duelurile directe: „Anett, m-ai zdrobit astăzi! Ai avut un an foarte bun și îți urez succes. Eu nu mă așteptam să joc atât de bine în această săptămânâ, am ajuns în finală și îmi pare rău că nu am putut câștiga. Anett a fost prea bună azi”.

Simona le-a mulțumit membrilor staff-ului, dar și soțului ei pentru că i-au fost alături la Cluj-Napoca: „Le mulțumesc sponsorilor și tuturor celor care au făcut posibil acest turneu. Să sperăm că la anul se va desfășura din nou. Le mulțumesc celor din echipa mea pentru că au fost lângă mine. Să muncim în continuare și să mai avem multe finale împreună. Vreau să îi mulțumesc și soțului meu, pentru toată susținerea, dar și celor de acasă! Sper că pe viitor mă vor putea însoți la turnee”, a declarat Simona la festivitatea de premiere de la Transylvania Open.

The post Simona Halep, reacție frapantă după finala pierdută la Transylvania Open: „Anett, m-ai zdrobit!” Ce mesaj i-a transmis lui Toni Iuruc appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă