Simona Halep, răbufnire incredibilă în finala cu Anett Kontaveit de la Transylvania Open: „Ea dă cât poate și eu…”

1 lună in urmă 35

Simona Halep (30 de ani) a răbufnit în setul al doilea al finalei cu Anett Kotnaveit (25 de ani) de la Transylvania Open, fiind nemulțumită de propriul joc.

Simona Halep a avut o reacție nervoasă la scorul de 2-6, 2-1 și 15-40 al finalei Transylvania Open de la Cluj-Napoca, în momentul în care Anett Kontaveit și-a creat două mingi de rebreak! Estona a și fructificat-o pe a doua.

Kontaveit a lovit mingea extrem de puternic, iar Halep nu a găsit soluții! Estona chiar a exasperat-o pe sportiva noastră la un moment dat, în startul setului secund.

Simona Halep, răbufnire incredibilă în finala cu Anett Kontaveit de la Transylvania Open: „Ea dă cât poate și eu dau mai tare decât ea”

Simona Halep a răbufnit în momentul în care Anett Kontaveit a pus-o în dificultate pe propriul serviciu: „Ea dă cât poate și eu dau mai tare decât ea”, a fost strigătul de frustrare al Simonei, care și-a reproșat lipsa de inspirație în momentul în care Anett Kontaveit atacă puternic. În loc să returneze inteligent, Simona a ales să lovească la rândul ei în forță, întrând în capcana adversarei.

Anett Kontaveit este o jucătoare agresivă din spatele liniei de fund, care apelează la o varietate de lovituri pentru a-și pune în dificultate adversarele! Astfel, ea provoacă de multe ori greșelile adversarelor. Prin prisma stilului ei de joc agresiv, Kontaveit acumulează de obicei un număr mare de puncte direct câștigătoare, dar comite și multe erori neforțate. Kontaveit lovește puternic atât cu forehand-ul, cât și cu reverul, iar stilul estonei a exasperat-o pe Simona Halep.

The post Simona Halep, răbufnire incredibilă în finala cu Anett Kontaveit de la Transylvania Open: „Ea dă cât poate și eu…” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă