Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 6-2. Românca e în finală la Melbourne Summer Set 1. Își știe deja adversara

2 săptămâni in urmă 13

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 6-2, în semifinale la Melbourne Summer Set 1

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Meciul a început cu Halep extrem de concentrată, ba chiar nervoasă. Ea s-a certat singură și s-a motivat chiar din startul partidei, pe care a început-o cu break.

"Alergi prea mult, joci haotic, parcă ești la maraton", a strigat Halep la 3-2. Românca a profitat de greșelile chinezoaicei, care s-a remarcat doar prin cei trei ași și a luat primul set cu 6-3.

Simona Halep s-a calificat în finală la Melbourne Summer Set 1, unde o va întâlni pe Veronika Kudermetova

În debutul actului secund, Halep a anulat 3 mingi de break ale lui Zheng, iar apoi a profitat de greșelile adversarei sale. În plus, și-a îmbunătățit și serviciul, pe care l-a dat mai plasat.

Simona Halep - Qinwen Zhang s-a încheiat 6-3, 6-2, după o oră și 24 de minute. Simona va juca astfel cea de-a 41-a finală a carierei și va încerca să obțină trofeul WTA cu numărul 23. Ea nu a mai câștigat niciun trofeu în Australia.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Cealaltă semifinală nu s-a mai jucat, pentru că Naomi Osaka s-a retras înaintea meciului cu Veronika Kudermetova, din cauza unor probleme abdominale. Japoneza de pe locul 13 WTA era principala favorită a turneului.

LIVE VIDEO Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 6-2

UPDATE ora 05:32: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 6-2. Final de meci! Simona e în finală. O oră și 24 de minute a durat meciul.

UPDATE ora 05:29: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 5-2. "Simo" servește perfect, la exterior, o "plimbă" pe chinezoaică pe tot terenul și o face să greșească, după un forehand executat frumos, în stilu-i caracteristic. Halep va servi pentru a câștiga meciul.

UPDATE ora 05:25: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 4-2. Românca returnează afară și Zheng ia game-ul.

UPDATE ora 05:20: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 4-1. "Simo" servește bine, iar chinezoaica greșește.

UPDATE ora 05:15: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 3-1. Chinezoaica are din nou un servicu bun, Halep ajunge la minge, dar pe a doua nu o mai poate ajunge și aruncă racheta la pământ. În cele din urmă, românca profită de cele două duble greșeli ale chinezoaicei din acest game și face break.

UPDATE ora 05:06: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 2-1. Românca servește bine, în colț, chinezoaica încearcă să returneze în lung de linie, dar trimite în afara terenului.

UPDATE ora 05:03: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 1-1. Chinezoaica închide game-ul cu un as "la T".

UPDATE ora 04:59: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3, 1-0. Halep anulează trei mingi de break ale chinezoaicei, după un serviciu foarte bun. În total, românca a anulat cinci mingi de break în acest meci.

UPDATE ora 04:52: Simona Halep - Qinwen Zheng 6-3. După o minge liftată, care cade în afara terenului, Simona e conștientă că greșește și se ceartă singură din nou, după ce a trimis o minge prea lung, în afara terenului: "Să dau moale? Cât de moale pot să dau ca să-mi dea să mă bag aici?". Ulterior, ea închide game-ul cu break, după ce o face pe chinezoaică să trimită în afara terenului. Halep ia primul set, după o mulțime de greșeli neforțate ale chinezoaicei, 22, față de 15 ale româncei. Zheng a avut 3 ași.

UPDATE ora 04:46: Simona Halep - Qinwen Zheng 5-3. Halep servește mai bine, iar ultima minge e returnată în afara terenului de chinezoaică.

UPDATE ora 04:43: Simona Halep - Qinwen Zheng 4-3. Chinezoaica încheie cu un as acest game. Este al doilea său as din acest meci.

UPDATE ora 04:39: Simona Halep - Qinwen Zheng 4-2. Primul game la zero pentru Simona.

UPDATE ora 04:36: Simona Halep - Qinwen Zheng 3-2. Zheng face a doua dublă greșeală, dar reușește să închidă game-ul cu un serviciu foarte bun, "la T", pe care Halep îl returnează în fileu. De altfel, Simona se motivează singură și e nemulțumită de jocul ei: "Alergi prea mult, joci haotic, parcă ești la maraton", a strigat Simona.

UPDATE ora 04:32: Simona Halep - Qinwen Zheng 3-1. Românca servește, dar chinezoaica avansează la fileu și o pasează pe Simona, care răspunde imediat cu un passing în cross și o pune pe contrepied pe Zheng. Constănțeanca ia game-ul după o greșeală neforțată a lui Zhang.

UPDATE ora 04:27: Simona Halep - Qinwen Zheng 2-1. Zheng reușește primul as al meciului și își adjudecă și primul ei game, după ce Halep trimite în cross, dar în afara terenului.

UPDATE ora 04:21: Simona Halep - Qinwen Zheng 2-0. Halep salvează două mingi de re-break ale chinezoaicei și își mărește avantajul.

UPDATE ora 04:15: Simona Halep - Qinwen Zheng 1-0. Chinezoaica preferă să joace "la siguranță", cu multe de mingi liftate. Simona profită de serviciul al doilea al adversarei, accelerează cu returul și are prima minge de break, dar trimite în afara terenului. Ulterior, ea își adjudecă breakul.

UPDATE ora 04:08: Începe meciul. Zheng servește prima.

UPDATE ora 04:00: Cele două jucătoare ies la încălzire. La Melbourne plouă, iar acoperișul arenei este închis.


Știrea inițială:

Simona Halep - Qinwen Zheng, LIVE VIDEO, ora 04:00, la Digi Sport 2

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) va lupta sâmbătă de dimineață, nu înainte de ora 04:00 (ora României), pentru un loc în finala de la Melbourne Summer Set 1 cu Qinwen Zheng (19 ani, 126 WTA).

Galerie Foto

Confruntarea din semifinalele Melbourne Summer Set 1 va consemna primul meci direct dintre Simona Halep și Qinwen Zheng.

Simona Halep a învins-o pe Viktorija Golubic, scor 6-2, 5-7, 6-4, în sferturile de finală de la Melbourne Summer Set 1. În semifinale competiției din Australia, Simona Halep va juca împotriva chinezoaicei Qinwen Zheng, sportivă în vârstă de 19 ani, clasată pe locul 126 în ierarhia WTA.

Simona Halep - Qinwen Zheng LIVE VIDEO, la Melbourne Sumer Set 1. Cum s-a calificat sportiva din China

Jucătoarea din China s-a calificat în semifinale datorită succesului cu Ana Konjuh, 7-6 (1), 7-6 (6) la finele unui meci care a durat două ore și opt minute.

Anterior duelui cu Ana Konjuh, Qinwen Zheng a trecut la Melbourne Summer Set 1 de Mai Hontama, 4-6, 6-2, 6-3, și Vera Zvonareva, 5-7, 6-3, 6-4.

Simona Halep, meci-maraton cu Viktorija Golubic

Dacă Qinwen Zheng a stat două ore și opt minute în meciul din sferturi, Simona Halep a avut nevoie de două ore și 35 de minute pentru a o învinge pe Viktorija Golubic.

Deși a început excelent meciul și, la set și 4-2, părea că se îndreaptă spre o victorie facilă, Simona Halep a început să comită multe greșeli începând cu a doua parte a setului secund, iar adversara din Elveția a profitat și a împins meciul în decisiv, unde românca a reușit să se impună datorită break-ului obținut la 4-4.

La finalul meciului, Simona Halep a recunoscut că au existat momente în care s-a îndoi că poate obține victoria.

A fost foarte greu, trebuie să recunosc. N-am crezut că pot câștiga acest meci, dar am luptat până la capăt, sunt mândră de asta. A jucat incredibil, a luptat pentru fiecare minge, până la final. Mă bucur că am fost puțin mai puternică la final.

Nu, nu am jucat bine astăzi. Am luptat cu mine astăzi, a fost greu să-mi controlez emoțiile. Ea m-a adus într-o astfel de situație, a fost greu să gestionez momentul, dar, dacă vrei să câștigi, nu trebuie să renunți și mă bucur că nu am făcut-o”, a transmis Simona Halep.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee , qinwen zheng , simona halep melbourne summetr set 1

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă