Simona Halep, pusă în dificultate în timpul unui interviu fulger! Întrebarea de clasa I prin care australienii au vrut să o deruteze | VIDEO

4 săptămâni in urmă 24

Simona Halep a participat la o sesiune de Q&A, transmisă de contul oficial de Twitter al Australian Open, iar intervievatorul a dorit să o pună în dificultate pe jucătoarea de tenis.

Simona Halep (29 de ani) a făcut față avalanșei de întrebări la care a fost provocată să răpundă într-un timp foarte scurt! Deși la un moment dat a părut pusă în dificultate, Halep a răspuns tuturor curiozităților.

Halep a acordat online interviul fulger, din camera de hotel, înainte de a pleca la Melbourne, orașul în care se desfășoară Australian Open (8 – 21 februarie). Simona a efectuat carantina la Adelaide, iar vineri a disputat un super demonstrativ, învingând-o pe Ashleigh Barty cu 1-6, 6-3, 10-8.

Simona Halep, într-o sesiune inedită de Q&A la Australian Open

Primul lucru pe care îl faci dimineața: Un duș!” / Jucătorul de tenis preferat: Roger Federer” / Care este emoticonul pe care îl folosești cel mai des: Cel care râde” / Locul preferat pe care îl vizitezi: Paris” / Ce ai mâncat la micul dejun: „Șuncă și brânză”.

Vorbit la telefon sau mesaj: Mesaj, mesaj!” / Forehand sau backhand: Backhand” / Noaptea afară sau în casă: „În casă” / Munte sau mare: Ambele” / 9 + 11: 9 + 11? 20! Ahh Ok!” / Un lucru pe care nu îl știm despre tine: Nu știu ce nu știți depre mine… Îmi place să citesc cărți psihologice!”.

Think quick 💥

It's our Quickfire Quiz with World No.2 @Simona_Halep 🙌#AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/4iJqIqfMxQ

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 30, 2021

Simona Halep a gândit repede și a răspuns tuturor întrebărilor

Simona a fost luată prin surprindere de întrebarea banală din matematică, crezând că în spatele ei se ascunde o capcană! Deși s-a schimbat la față, sportiva a gândit rapid, așa cum o face și pe terenul de tenis, oferind răspunsul corect.

Interviul-fulger a fost publicat pe jurnaliștii de la Australian Open, turneu la care Simona Halep va fi capde serie numărul 2! Până la Grand Slam-ul australian, Halep va concura la Gippsland Trophy, săptămâna viitoare, fiind aceeptată direct în turul secund al turneului de categorie WTA 500.

The post Simona Halep, pusă în dificultate în timpul unui interviu fulger! Întrebarea de clasa I prin care australienii au vrut să o deruteze | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă