Simona Halep, primul antrenament după revenirea din luna de miere. Ce parteneră a avut la ședința de pregătire

1 lună in urmă 18

Simona Halep a revenit, vineri, pe terenul de antrenament, după așa-zisa luna de miere petrecută alături de Toni Iuruc. La primul antrenament, sportiva din Constanța, locul 14 WTA, a avut-o drept parteneră pe Irina Fetecău, locu 237 WTA, informează HotNews.ro.

Simona Halep a ales ca prima ședință de pregătire să aibă loc la „Stejarii”, Irina Fetecău fiindu-i parteneră de antrenament.

După această întâlnire pe terenul de tenis cu Simona Halep, Irina Fetecău a postat o fotografie pe rețelele de socializare notând sub ea: „O zi minunată. Mare antrenament cu Simona Halep”.

Simona Halep, primul antrenament după revenirea din luna de miere. Ce parteneră a avut la ședința de pregătire

În timp ce se afla în vacanța de după căsătorie, „Săptămâna de miere” cum i-a spus sportiva, Simona Halep a anunțat pe rețelele sociale că nu va mai fi antrenată de Darren Cahill, colaborarea lor luând sfârșit.

Simona Halwep a anunțat că își dorește să mai joace în acest sezon, unul în care a stat mult timp pe tușă din cauza accidentării la gambă de la Roma.

Astfel, Simona Halep va participa la Indian Wells, SUa, între 6 și 17 octombrie, la Kremlin Cup, Rusia, între 18 și 24 octombrie și la Transylvania Open, Cluj-Napoca, turneu programat între 25 și 31 octombrie.

FOTO: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă