Simona Halep, pregătită să se imunizeze și cu a treia doză de vaccin anti-COVID. „O voi face imediat ce voi termina turneele”

1 săptămână in urmă 21


Simona Halep, 30 de ani, 17 WTA, s-a întors, miercuri, în România din SUA, unde a participat la turneul de la Indian Wells, și a anunțat că la finalul turneelor de la Moscova și Cluj-Napoca, care vor avea loc în octombrie, va face și a treia doză de vaccin anti-COVID-19, informează Gazeta Sporturilor.


Simona Halep s-a declarat îngrijorată de situația pandemică din țară și i-a îndemnat pe români să se imunizeze împotriva coronavirusului.


„Îmi pare rău să aud ce se întâmlă în spitale, este foarte trist, sper ca toţi oamenii să înţeleagă din această întâmplare şi să se vaccienze, pentru că, cu siguranţă, aşa cum tot spun medicii, ne protejează”, a spus Simona Halep.


„Sigur că da (n.r. - dacă se va vaccina cu a treia doză), o voi face imediat ce voi termina turneele (n.r. - din acest an)", a declarat Simona Halep.


Sportiva din Constanța a fost infectată cu noul coronavirus în urmă cu un an, ulterior decizând să se vaccineze anti-COVID-19.


La revenirea acasă, Simona Halep a fost așteptată la aeroport cu un buchet de flori de soțul său, Toni Iuruc.


Simona Halep a părăsit Indian Wells în turul 3, după ce a fost eliminată de o necunoscută, americana Aliksandra Sasnovich, cea care o trimisese acasă în runda anterioară și pe Emma Răducanu, sportiva britanică al cărui tată este român.


„Nu pot să spun că sunt mulțumită de ceea ce a fost acolo, dar sunt sănătoasă, nu am dureri. Știam că va fi un sfârșit de an destul de greu. Sunt ok, sunt pozitivă și abia aștept să mă întorc pe teren la antrenamente", a afirmat Simona Halep.


FOTO: Hepta


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă