Simona Halep, plină de nervi la meciul cu Jasmine Paolini de la Linz: „Gândește, ce naiba!” Românca a fost sancționată de arbitru

3 săptămâni in urmă 21

Simona Halep (România, 22 WTA) a arătat o stare de nervozitate pe toată durata partidei cu Jasmine Paolini (Italia, 51 WTA) din sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Linz (Austria).

Simona Halep a avut reacții extrem de nervoase în meciul cu Jasmine Paolini, disputat miercuri seară la Linz! Simona a dat cu racheta de pământ și și-a făcut mai multe autoreproșuri.

Halep s-a enervat încă din primul set, pe care l-a cedat în ciuda unei reveniri frumoase! Fostul lider mondial a revenit de la 2-5 la 4-5, dar și-a pierdut serviciul într-un moment crucial.

Simona Halep, plină de nervi la meciul cu Jasmine Paolini de la Linz: „Gândește, ce naiba!” Gestul româncei, sancționat de arbitru

Simona Halep a cedat nervos în primul set al confruntării cu Jasmine Paolini de la Linz! Românca a dat cu racheta de pământ și a strigat: „Ce naiba!”. Nu a trecut mult, iar în momentul în care italianca a făcut 6-4, 4-3, Simona s-a enervat din nou: „Gândește, gândește!” sau „Ai 100 de metri de teren, unde dai!?”, a mai strigat Halep.

„Recitalul” româncei nu s-a oprit aici, iar Simona Halep a mai izbit o dată, puternic, cu racheta de pământ, fiind avertizată de arbitrul întâlnirii cu Jasmine Paolini. Sportiva noastră are parte de un meci mai greu decât se aștepta la Linz, ținând cont că Paolini nu i-a creat probleme în precedentul duel direct, 6-3, 6-4 în turul secund la Roma 2020.

The post Simona Halep, plină de nervi la meciul cu Jasmine Paolini de la Linz: „Gândește, ce naiba!” Românca a fost sancționată de arbitru appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă