Simona Halep, parcurs perfect la Transylvania Open. “Am uitat de durere și m-am bucurat de tenis”

1 lună in urmă 11

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Mioveni, sâmbătă, 19:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: CFR Cluj - Voluntari, sâmbătă, 21:30, Digi Sport 1

Principala favorită a turneului nu a cedat niciodată serviciul și a concretizat 5 dintre cele 12 șanse de break avute.

Jaqueline Cristian a comis 46 de erori neforțate, iar Simona Halep doar 14. Raportul loviturilor direct câștigătoare a fost 8-7 pentru Jaqueline Cristian.

VIDEO Ultimul punct al confruntării Simona Halep - Jaqueline Cristian

"E vorba despre joc, nu despre adversare. Am încercat să dau totul astăzi. M-am bucurat că am putut fi pe teren. Mi-am tratat spatele ieri seară și în această dimineață, am făcut ședinte de fizioterapie. Mă simt mult mai bine și sunt bucuroasă că am ajuns în semifinale aici, la Cluj.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55. Hai în Digi Online!

Am simțit ceva durere când am lovit cu reverul, dar sunt obișnuită cu aceste dureri, știu cum le gestionez. Am uitat de durere și m-am bucurat de tenis. Sunt mândră de ce am arătat azi, a fost un meci greu, împotriva unei adversare dificile. E puternică și are un viitor frumos în tenis.

Am lucrat mult la serviciul meu cu antrenorii, e vorba de încredere. Am servit mai puternic. La acest nivel, este mereu greu să joci și să servești împotriva adversarelor puternice. Să sperăm că voi continua să servesc astfel, pentru că mă ajută.

Mă bucur că am cei mai buni antrenori din România în echipa mea. Sunt persoane minunate și mă simt grozav cu ei, îmi dau încredere și cred că ăsta e cel mai important lucru pentru o jucătoare. Atunci când zâmbești mereu ai șansa de a juca din ce în ce mai bine. Vreau să le mulțumesc", a spus Simona Halep, imediat după încheierea partidei.

Halep: "Joc mai bine când am presiune"

În semifinale la Transylvania Open, Simona Halep o va înfrunta pe învingătoarea din meciul Emma Răducanu - Marta Kostyuk, aflat în desfășurare pe Digi Sport 2.

"În primul rând, este o bucurie să pot juca în semifinale aici. Mereu când am jucat acasă a fost o presiune în plus și nu e ușor. Dar parcă mă motivează mai mult atunci când am presiune și joc mai bine. Cu Kostyuk am jucat nu demult, va fi un meci dificil. Cu Emma n-am jucat, este foarte nouă în circuit, a făcut o performanță extraordinară la US Open. Vreau doar să mă bucur de meci și cu oricine aș juca voi da tot ce am mai bun pentru a câștiga", a spus Simona Halep.

  • Simona Halep (30 de ani) n-a mai câștigat un turneu WTA din septembrie 2020, când s-a impus pe zgura de la Roma. Constănțeanca, fost lider mondial, are 22 de titluri WTA la simplu.
Etichete: wta , simona halep , jaqueline cristian , transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă