Simona Halep o ia pe urma Anamariei Prodan. Ce și-a cumpărat sportiva de 20.000 de euro

2 săptămâni in urmă 1

La fel ca și impresara Anamaria Prodan, nici Simona Halep nu se uită la bani când vine vorba despre pasiunea pentru modă. Astfel că a treia jucătoare de tenis a lumii și-a cumpărat un obiect de zeci de mii de dolari, cu care s-a afișat după turneul de la Miami.

Simona Halep o ia pe urma Anamariei Prodan

De menționat este că Simona Halep, în vârstă de 29 de ani, este o fană a brandului de lux Hermes, iar aceasta s-a afișat cu o geantă în valoare de 20.000 de dolari. Obiectul are o valoare apropiată de premiul pe care l-a încasat la ultimul turneu la care a participat, și anume, Miami Open. Astfel că Simona Halep a bifat o apariție de zeci de mii de dolari la plecarea de la Miami, unde a fost nevoită să se retragă în turul 3, înaintea meciului cu Anastasia Sevastova.

Simona Halep a avut probleme la umăr și nu a mai vrut să forțeze. A treia jucătoare a lumii și-a achiziționat o geantă dorită de multe femei, și anume, modelul Hermes Kelly, care costă 20.000 de dolari. Potrivit specificațiilor producătorului, această geantă albă are o structură impecabilă și poate fi purtată la orice ocazie, în vacanță sau la shopping. Mai mult, pielea din care este fabricată geanta este coplet rezistentă la zgârieturi și praf.

Se poate spune că Simona își poate permite orice extravaganță, având în vedere că a strâns 37,42 de milioane de dolari din premii. Românca a cucerit 22 de trofee, dintre care două de Grand Slam. Deși recompesele financiare din tenis au fost diminuate din cauza pandemiei, Simona Halep continuă să facă bani, iar asta pentru că contractele de sponsorizare pe care le are cu companii celebre care îi aduc Simonei Halep 4 milioane de dolari anual.

Simona Halep, criticată de presa britanică

Simona Halep se numără printre sportivii care au decis să se vaccineze și Simona Halep. Pentru acest gest de asumare, au existat comentarii laudative la adresa ei, dar și multe critici. Spre exemplu, în presa britanică Simona Halep a fost ”atacată” în publicația The Sun pentru gestul de a se vaccina. Jurnaliștii britanici au considerat că a fost într-un fel favorizată.

”Vaccinarea Simonei Halep a fost foarte publică, coordonată de șeful campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghita. A dus la numeroase comentarii negative care reafirmă în sine importanța ca unul dintre cei mai proeminenți sportivi din țară să primească vaccinul fără probleme. Vaccinurile continuă să fie distribuite în întreaga lume. Organismele de conducere a sporturilor s-au confruntat cu o problemă similară.

În ultimele luni, în cadrul Asociației Naționale de Baschet, temerea jucătorilor față de vaccinuri a fost un punct important de discuție. NBA oferă o relaxare a unor protocoale pentru jucătorii vaccinați și chiar pentru echipe complete, odată ce 85% dintre jucători și antrenori sunt vaccinați.”, a titrată publicația britanică.

The post Simona Halep o ia pe urma Anamariei Prodan. Ce și-a cumpărat sportiva de 20.000 de euro appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă